HomeΚΡΗΤΗ“Οδηγούμε με ασφάλεια”

“Οδηγούμε με ασφάλεια”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκδήλωση με το μήνυμα “Οδηγούμε με ασφάλεια” θα πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου στην Αμμουδάρα στο Thalassa Beach Bar.
Οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών φορέων καλούν τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά προκειμένου να ενισχύσει αυτήν την προσπάθεια για την ασφάλεια στην άσφαλτο.

Βασίλης Ανδρεαδάκης, Πρόεδρος Σωματείου Πυροσβεστών Πυρόσβεσης – Διάσωσης Ανατολικής Κρήτης: «Είναι χρέος όλων μας να συμμετέχουμε σε μια εκδήλωση που περνά το σημαντικότερο ίσως μήνυμα για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Εάν δεν αλλάξουμε οδηγικές συνήθειες, εάν δεν μάθουμε να οδηγούμε με ασφάλεια, τότε και το πιο ασφαλές οδικό δίκτυο θα είναι ανεπαρκές. Τα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη αποτελούν ίσως μία από τις κυριότερες αιτίες θανάτου. Είναι καιρός να σταματήσουμε να θρηνούμε νεκρούς στην άσφαλτο.»
Τσικριτσάκης Νίκος, Πρόεδρος Συλλόγου Μεσογειακής Αναιμίας Ηρακλείου Κρήτης: «Τις επόμενες ημέρες θα διεξαχθεί μια μεγάλη διοργάνωση από δεκάδες φορείς του Ηρακλείου και της Κρήτης, με σκοπό να περάσουμε το μήνυμα ότι ο μεγαλύτερος παράγοντας κινδύνου για την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων, είμαστε εμείς οι ίδιοι και η οδηγική μας παιδεία. Η απάντησή μας σε αυτήν την δυσμενή επίπτωση είναι η ασφαλής οδήγηση. Πολλά τροχαία θανατηφόρα ή μη ατυχήματα, θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν αυτοί που τα προκάλεσαν οδηγούσαν με ασφάλεια. Γι’ αυτό καλούμε όλους τους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες να συμμετέχουν σε αυτή την ανοιχτή διοργάνωση με σπουδαίο κοινωνικό χαρακτήρα.
Ανταλκίδας Μαρκογιαννάκης, Πρόεδρος Παγκρητίου Σκοπευτικού Συλλόγου: «Ως Παγκρήτιος Σκοπευτικός Σύλλογος συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την προώθηση του μηνύματος «Οδηγούμε με ασφάλεια». Η ασφάλεια στους δρόμους είναι πολιτισμός, είναι σεβασμός στην ζωή του άλλου, και χαρακτηριστικό μιας πολιτισμένης κοινωνίας. »
Λευτέρης Αυγενάκης, Βουλευτής Ηρακλείου: «Είναι μια πρώτη καλή αρχή, η οποία θα έχει και συνέχεια. Σαράντα και πλέον φορείς από διαφορετικούς χώρους, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και επιδιώκουμε να περάσει το μήνυμα ότι πέραν από τις αναγκαίες βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο της Κρήτης, οφείλουμε να βελτιώσουμε την οδηγική μας συμπεριφορά. Οφείλουμε να οδηγούμε με ασφάλεια, όπως άλλωστε είναι και ο τίτλος της διοργάνωσης. Η προσπάθειά μας αυτή δεν σταματά στην εκδήλωση της 3ης Αυγούστου, στην Αμμουδάρα. Η εκδήλωση είναι η αρχή σε μια σειρά δράσεων που θα συμβάλλουν στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων στους δρόμους της Κρήτης, που ευελπιστούμε να ανατρέψουν την δυσάρεστη πρωτιά της Κρήτης στα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση