HomeΚΡΗΤΗΤην Παρασκευή η εν πλω διαμαρτυρία

Την Παρασκευή η εν πλω διαμαρτυρία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η εν πλω διαμαρτυρία για την υδρόλυση των χημικών της Συρίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 10 το πρωί από το παλιό Λιμάνι των Χανίων.

Αυτό αποφασίστηκε στη χθεσινή συνάντηση που είχαν τα μέλη του Συντονιστικού Χανίων με μέλη από το Ένα Καράβι για τη Γάζα, δημοσιογράφοι, θεσμικοί αλλά και ακτιβιστές στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

Η εν πλω διαμαρτυρία θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 10 π.μ από το παλιό λιμάνι των Χανίων. Εκεί θα επιβιβαστουν όσοι ταξιδέψουν στα σκάφη με σκοπό να πλησιάσουν το Cape Ray για να διαμαρτυρηθούν έμπρακτα ενάντια στο πείραμα της υδρόλυσης.

Καλούμε όλους τους κατοίκους των Χανίων να παραβρεθούν στο σημείο για να δηλώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους.

Καλούμε τα σκάφη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου, του Ομίλου Φουσκωτών καθώς και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να συνοδεύσουν τα ιστιοπλοϊκά κατά την έξοδό τους από το λιμάνι μέχρι τα Θοδωρού.

Καλούμε σε συνεχείς πανελλαδικές δράσεις ενημέρωσης για όσο καιρό θα βρίσκεται σε εξέλιξη το εγχείρημα. Η ασπίδα προστασίας μας είστε όλοι εσείς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση