HomeΚΡΗΤΗΚρήτη προτείνει για τις φετινές διακοπές η Skyscanner

Κρήτη προτείνει για τις φετινές διακοπές η Skyscanner

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεταξύ των δέκα προορισμών στη Μεσόγειο που θα πρέπει  να ταξιδέψουν τη φετινή σεζόν οι τουρίστες κατατάσσει την Κρήτη η μηχανή αναζήτησης αεροπορικών εισιτηρίων Skyscanner.

Όπως αναφέρει η Scyscanner,  την οποία χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες για την εύρεση των αεροπορικών εισιτηρίων τους, η Μεσόγειος είναι η πρώτη επιλογή των περισσότερων ανθρώπων που σχεδιάζουν τις διακοπές τους και δικαιολογημένα.

Ειδικά για τη Κρήτη αναφέρει ότι είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας με 1000 χλμ. ακτογραμμή και το προτείνει για διακοπές. Στο νησί, σημειώνει, υπάρχει μεγάλη ποικιλία με ωραίες παραλίες και απίστευτες οροσειρές.

Οι πόλεις των Χανίων και του Ρεθύμνου έχουν γοητευτικά κτίρια με βενετσιάνικη αρχιτεκτονική ενώ έξω από το Ηράκλειο υπάρχει το αρχαίο μινωικό ανάκτορο της Κνωσού.

Πέραν της Κρήτης,  η Scyscanner προτείνει για διακοπές στη Μεσόγειο τις περιοχές Languedoc-Roussillon και Κορσική στη Γαλλία, Cadiz στην Ισπανία, Cinque Terre στην Ιταλία, Μαγιόρκα στην Ισπανία, Algarve στη Πορτογαλία, Αδριατική Ακτή στο Μαυροβούνιο και την ακτογραμμή της Αλβανίας πάνω από το Ιόνιο πέλαγος.

tornosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση