HomeΚΡΗΤΗΣυλλήψεις για χρέη 10 εκ. ευρώ μέσα σε – μόνο – ένα μήνα!

Συλλήψεις για χρέη 10 εκ. ευρώ μέσα σε – μόνο – ένα μήνα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καθημερινό είναι πλέον το φαινόμενο των συλλήψεων Κρητικών που οφείλουν στο δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Χθες το απόγευμα σημειώθηκαν νέες συλλήψεις από τις αστυνομικές αρχές σε πέντε άνδρες που όφειλαν συνολικά πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ (δείτε εδώ).

Τον τελευταίο μήνα φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι αρχές έχουν εντοπίσει και οδηγήσει στα κρατητήρια Κρητικούς που οφείλουν αστρονομικά ποσά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το cretapost, μέσα σε ένα μόνο μήνα, έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις για χρέη προς το δημόσιο που ξεπερνούν συνολικά τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

 

Κραυγαλέες περιπτώσεις

Τέσσερις είναι οι κραυγαλέες περιπτώσεις στη Κρήτη με ανθρώπους που οφείλουν στο δημόσιο υπέρογκα ποσά.

Στις 24 Ιουνίου συνελήφθη ένας 51χρονος στα Χανιά που τα χρέη του προς το δημόσιο άγγιζαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ  ενώ την ίδια ημέρα, στο Ηράκλειο, οι αρχές συνέλαβαν έναν 68χρονο από τη Βιάννο για χρέη κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ).

Λίγο αργότερα, στις 4 Ιουλίου ένας 46χρονος Χανιώτης οδηγήθηκε στα κρατητήρια καθώς όφειλε πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ (δείτε εδώ) ενώ νωρίτερα, στις 17 Ιουνίου ένας 42χρονος Ρεθυμνιώτης πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα με χρέη που ξεπερνούσαν το 1 εκατομμύριο ευρώ (δείτε εδώ).

Μία άλλη κραυγαλέα περίπτωση είναι εκείνη ενός 60χρονου από το Ηράκλειο που στις 10 Ιουλίου συνελήφθη για οφειλές πάνω από 800.000 ευρώ (δείτε εδώ).

 

Οι υπόλοιπες συλλήψεις

Εκτός όμως από τις κραυγαλέες περιπτώσεις υπάρχουν άλλες έξι συλλήψεις που έχουν πραγματοποιηθεί τον τελευταίο μήνα για χρέη προς το δημόσιο.

Στις 19 Ιουνίου ένας 62χρονος από τα Χανιά συνελήφθη για οφειλές 200.108,44 ευρώ ενώ στις 24 Ιουνίου συνελήφθη 51 χρόνων που όφειλε 124.905.

Στις 16 Ιουλίου ένας 48χρονος από το Ρέθυμνο συνελήφθη για οφειλές που ξεπερνούσαν το μισό εκατομμύριο ευρώ ενώ λίγο νωρίτερα είχαν συλληφθεί ένας 58χρονος από την Ιεράπετρα με οφειλές της τάξης των 88.671,21 ευρώ κι ένας 48χρονος από το Ρέθυμνο για οφειλές που άγγιζαν τις 300.000 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση