HomeΚΡΗΤΗΟ Ν. Μαριάς, στην 14η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς

Ο Ν. Μαριάς, στην 14η Γεωργική Έκθεση Μεσαράς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα εγκαίνια της 14ης Γεωργικής Έκθεσης Μεσαράς παρευρέθη χθες 17 Ιουλίου 2014 ο Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Ο Νότης Μαριάς θέλησε με την παρουσία του στην Έκθεση, να εκφράσει για ακόμη μία φορά, όπως είχε κάνει επανειλημμένως και κατά τη θητεία του ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τη στήριξή του στον καθημερινό αγώνα των αγροτών της Κρήτης, οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την αγροτική παραγωγή, ενάντια στα σκληρά μέτρα που επιβάλλει η μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Επισημαίνεται ότι ο Νότης Μαριάς έχει υπογραμμίσει επανειλημμένως τη σπουδαιότητα του πρωτογενούς τομέα, που θα μπορούσε να είναι πυλώνας για την οικονομική ανάπτυξη της πατρίδας μας. Παρά ταύτα, η επιβαλλόμενη αγροτική πολιτική, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, αφού το συνολικό κόστος παραγωγής πολλαπλασιάστηκε τα τελευταία χρόνια με δεδομένη και την κατακόρυφη αύξηση του κόστους πετρελαίου και του κόστους γεωργικών εφοδίων που είναι πολλαπλάσιο συγκριτικά με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Τέλος, ο Νότης Μαριάς τόνισε ότι θα είναι κοντά στους αγρότες της Κρήτης, σε κάθε δράση τους για να επιλυθούν τα δίκαια αιτήματά τους και να τονωθεί η αγροτική τοπική οικονομία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση