HomeΚΡΗΤΗΤράπεζα Πειραιώς:Νέο πρόγραμμα που αφορά τους παραγωγούς οπωροκηπευτικών

Τράπεζα Πειραιώς:Νέο πρόγραμμα που αφορά τους παραγωγούς οπωροκηπευτικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς οπωροκηπευτικών του Νομού Λασιθίου, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Ρήγας Α.Ε.».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα των οπωροκηπευτικών αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την εταιρεία.

Η εταιρεία «Ρήγας Α.Ε.», δραστηριοποιείται στην τυποποίηση – συσκευασία και εμπορία στα προϊόντα ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά , κολοκύθι και μελιτζάνα.

Διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή «Παχεία Άμμο» στην Ιεράπετρα και το πελατολόγιο της περιλαμβάνει κορυφαίες αλυσίδες του εσωτερικού όπως η «ΑΒ Βασιλόπουλος», «Lidl Hellas» & «Μασούτης». Παράλληλα πραγματοποιεί και σημαντικές εξαγωγές σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, Αυστρία, Σλοβακία, Σερβία, Τσεχία, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση