HomeΚΡΗΤΗΑπολογούνται σήμερα οι «7» για τις εγκληματικές οργανώσεις

Απολογούνται σήμερα οι «7» για τις εγκληματικές οργανώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσουν σήμερα το πρωί οι 7 κατηγορούμενοι που φαίνεται να συμμετέχουν στις δύο εγκληματικές οργανώσεις που εξάρθρωσε την περασμένη βδομάδα η ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 10 συνολικά συλληφθέντες είχε οριστεί να απολογηθούν την προηγούμενη Παρασκευή ωστόσο μόνο οι τρεις πρόλαβαν και οι υπόλοιποι 7 πήραν προθεσμία για σήμερα, Δευτέρα.

Οι δύο πρώτο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ ο τρίτος της παρέας φαίνεται πως δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα και πήρε τον δρόμο για την φυλακή. (δείτε εδώ)

Μάλιστα, φαίνεται πως ο τρίτος κατηγορούμενος είναι και ο εγκέφαλος των εγκληματικών οργανώσεων που δρούσε στα ναρκωτικά και την τοκογλυφία στο κέντρο του Ηραλείου.

Ο 21χρονος και 29χρονος βρίσκονται εκτός φυλακής και αντιμετωπίζουν κατηγορίες τοκογλυφίας και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Ο εισαγγελέας τους επέβαλε περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα, καλούνται να καταβάλλουν το χρηματικό ποσό της τάξης των 15.000 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι και οι 10 συλληφθέντες έχουν στις πλάτες τους ένα βαρύ κατηγορητήριο ενώ σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο εγκληματικές οργανώσεις έχουν συνολικά 127 μέλη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση