HomeΚΡΗΤΗΕστία μόλυνσης εγκατελειμμένο κτίριο στο Μασταμπά

Εστία μόλυνσης εγκατελειμμένο κτίριο στο Μασταμπά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγανακτιμένοι οι κάτοικοι του Μασταμπά κάνουν έκκληση στους αρμόδιους φορείς για το εγκατελειμμένο σπίτι που υπάρχει στην συμβολή των οδών Ιωνίας και Μεγάλου Αλεξάνδρου, το οποίο έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης και σε στέκι τοξικομανών.

“Εμείς τι φταίμε. Η λαϊκή γίνεται εδώ. Πολλοί μπαίνουν μέσα και κάνουν την ανάγκη τους. Δεν μπορείς να περάσεις από τη βρώμα. Υπάρχουν ποντίκια, κατσαρίδες. Ακόμα και το βράδυ το σπίτι  μετατρέπεται σε στέκι τοξικομανών. Και το χειρότερο υπάρχουν στη γειτονιά παιδιά που παίζουν”, τονίζει μια κάτοικος.

“Αυτή η ιστορία κρατάει από τον Νοέμβριο. Πήραμε το Υγειονομικό και μας είπε να κάνουν μια αίτηση οι ιδιοκτήτες, να ρθουν να το καθαρίσουν, να το κλείσουν. Ποιοι ιδιοκτήτες; Είναι μεγάλοι άνθρωποι και τους προσέχει η ανιψιά τους. Παίρνουμε το δήμο και λέει ότι έχουν μπει τα λεφτά. Δεν μας δίνει κανείς σημασία», αναφέρει μια κάτοικος.

Οι περισσότεροι κάτοικοι τονίζουν ότι το σπίτι αυτό θα πρέπει να κατεδαφιστεί.

Να θυμίσουμε ότι οι εργασίες για τη διάνοιξη του οδοστρώματος προβλέπουν και την κατεδάφιση της εν λόγω κατοικίας, ενώ σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο το κτίριο αυτό αναμένεται να κατεδαφιστεί άμεσα μετά τις πιστώσεις αποζημιώσεων στους ιδιοκτήτες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση