HomeΚΡΗΤΗΑφιέρωμα στον Πρίαμο Ξυδάκη

Αφιέρωμα στον Πρίαμο Ξυδάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Τεμένους (ΚΔΑΠ Τεμένους) και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Ηρακλείου διοργανώνουν τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Πρίαμου Ξυδάκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014, στο Αθλητικό Κέντρο Προφήτη Ηλία στις 20:30. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τελεστεί Τρισάγιο στη μνήμη του Πρίαμου Ξυδάκη και θα ονομαστεί τιμητικά το Αθλητικό κέντρο σε Αθλητικό Κέντρο «Πρίαμος  Ξυδάκης».

Ο Πρίαμος Ξυδάκης υπήρξε Πρωταθλητής του κλασικού αθλητισμού στο άλμα εις τριπλούν στο οποίο είχε λάβει σημαντικές διακρίσεις, και διακεκριμένος Προπονητής ποδοσφαιρικών ακαδημιών. Επίσης, διατέλεσε Διευθυντής του ΚΔΑΠ Τεμένους, Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου του Προφ. Ηλία «Λύκαστος» και Υπεύθυνος Πολιτισμού στο Δ. Τεμένους. Ο Πρίαμος Ξυδάκης δολοφονήθηκε στις 24 Ιουνίου 2012 στην πλατεία του Προφήτη Ηλία κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τη γιορτή του Αι-Γιάννη του Κλήδονα.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους Πολιτικοί άρχοντες, Εκκλησιαστικοί άρχοντες κι άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικά ακούσματα από τα παιδιά του ΚΔΑΠ Τεμένους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση