HomeΚΡΗΤΗΕίχαν «ανοίξει» τέσσερα σπίτια

Είχαν «ανοίξει» τέσσερα σπίτια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Βουλγαρίας 21 και 28 ετών, για κλοπές, που διαπράχθηκαν σε τέσσερα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές του Δήμου Γόρτυνας και Αρχανών – Αστερουσίων στο Ηράκλειο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες το βράδυ της 07/08.07.2014, διέρρηξαν τις εισόδους των καταστημάτων με την χρήση αιχμηρών αντικειμένων και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500,00) ευρώ και διάφορα αντικείμενα το ύψος των οποίων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500,00) ευρώ, ενώ ταυτόχρονα προκάλεσαν φθορές στις εισόδους των καταστημάτων.

Άμεσα αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, του Α στυνομικού Τμήματος Μοιρών και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους, βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, ενώ επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση