HomeΚΡΗΤΗΒγήκε να κόψει λεμόνια και τη λήστεψαν

Βγήκε να κόψει λεμόνια και τη λήστεψαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θύμα ληστείας ζευγάρι ηλικιωμένων στο Ηράκλειο.

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της Τετάρτης ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Ηράκλειο στην οδό Αναγεννήσεως. Σύμφωνα με την 70χρονη ιδιοκτήτρια της οικίας που μίλησε στο ekriti.gr , η λεία του δράστη αγγίζει τις πέντε χιλιάδες ευρώ, ίσως και παραπάνω. Στο σημείο έφτασε έγκαιρα η Ασφάλεια Ηρακλείου παίρνοντας καταθέσεις από το ζευγάρι ενώ το πρωί της Πέμπτης θα μεταβεί στο σημείο και η σήμανση.

Όπως είπε η κ. Μαρία, ιδιοκτήτρια και θύμα της ληστείας, ο νεαρός ληστής χτύπησε πριν καν πέσει το σκοτάδι και με περίσσιο θράσος, όπως χαρακτηριστικά λέει.

Ήμουν στην αυλή του σπιτιού για να κόψω δύο λεμόνια. Ξαφνικά βλέπω τον νεαρό άνδρα να πλησιάζει προς το σπίτι μου. Τον ρώτησα «που πας» και μου είπε πως πηγαίνει στην κυρία Μαρία, τη γειτόνισσα μου. Τότε του είπα ότι δεν είναι εδώ και ότι λείπει για διακοπές. Χωρίς να το καταλάβω, μπήκε στο σπίτι μου την ώρα που κοιμόταν ο σύζυγος μου.

Κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα και τα έκανε όλα άνω κάτω. Ευτυχώς δεν βρήκε τα χρήματα που είχα κρυμμένα, πήρε όμως 4 μπιζουτιέρες, χρυσαφικά και δαχτυλίδια. Όταν συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί ήταν ήδη αργά, λέει ταραγμένη η κ. Μαρία.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δράστης γνώριζε τους γείτονες και δεν χτύπησε τυχαία ενώ αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι δεν δίστασε να μπει σε ένα ξένο σπίτι πριν καν ακόμα πέσει το σκοτάδι. «Τα πλήρωσα πολύ ακριβά αυτά τα λεμόνια που βγήκα να κόψω» κατέληξε η 70χρονη γυναίκα.

ekriti.gr, Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση