HomeΚΡΗΤΗΆνοιξε το Carolina Mare στα Μάλια

Άνοιξε το Carolina Mare στα Μάλια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακαινισμένο με γούστο, φίνα αισθητική και νέο όνομα άνοιξε το παραλιακό ξενοδοχείο CAROLINA MARE στα Μάλια της Κρήτης, συμβάλλοντας στην τουριστική αναβάθμιση της περιοχής. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο 3 αστέρων που βρίσκεται ακριβώς πάνω στη μεγάλη αμμώδη παραλία των Μαλίων, σε μια ήσυχη τοποθεσία, μακριά από τον θόρυβο αλλά και σε απόσταση αναπνοής από το πολυσύχναστο κέντρο της περιοχής.

Με στοιχεία εντελώς πρωτότυπα, το CAROLINA MARE (www.carolinamare.com) δίνει το ξεχωριστό στίγμα του προτύπου φιλοξενίας που επιχειρεί να ορίσει η δημιουργική εταιρεία VITA HOTELS του τουριστικού επιχειρηματία Μιχάλη Βαμιεδάκη. Πρόκειται για μια αλυσίδα που αναπτύσσεται δυναμικά στην ελληνική ξενοδοχειακή βιομηχανία, με επιχειρηματική φιλοσοφία βασισμένη στη παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλού επιπέδου με ανθρώπινο πρόσωπο και σεβασμό τόσο στον πελάτη όσο και στη σχέση ποιότητας-τιμής.

ABD_5834

To  CAROLINA MARE ήταν το πρώτο ξενοδοχείο που εξαγοράστηκε από την αλυσίδα το 2013 και   ακολούθησαν το SUN BEACH και το ZORBAS VILLAGE. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους ευρωπαϊκούς τουριστικούς οργανισμούς και   υπό τη Γενική Διεύθυνση του Στέφανου Μουρτζάκη, η εταιρεία στοχεύει σε  υγιή επέκταση, νέα projects καθώς και νέους τουριστικούς προορισμούς.

Σχεδιασμένο από το γραφείο του γνωστού αρχιτέκτονα Λευτέρη Τσικανδηλάκη και ανακαινισμένο από την κατασκευαστική εταιρεία του Μανόλη Μποτζάκη, το CAROLINA MARE εκτός από την  προνομιακή του θέση, διαθέτει  230 δωμάτια διαφόρων τύπων, κεντρικό εστιατόριο με πλούσιες γαστρονομικές επιλογές, a la carte εστιατόριο  με έμφαση στην αυθεντική κρητική κουζίνα, δύο pool bars, κέντρο θαλάσσιας ψυχαγωγίας με ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων στη θάλασσα και ψυχαγωγία για παιδιά.

ABD_5855

Στο CAROLINA MARE ολοκληρώθηκε φέτος η πρώτη φάση της ανακαίνισης, που θα συνεχιστεί τον επόμενο χειμώνα  αναβαθμίζοντας επίσημα το ξενοδοχείο στην κατηγορία των 4 αστέρων.

Εν αναμονή των επίσημων εγκαινίων, τα οποία προγραμματίζονται εντός των επόμενων  εβδομάδων, μπορεί κανείς να είναι βέβαιος για ένα πράγμα:

Το CAROLINA MARE δεν θα συζητηθεί μόνο για τη λιτή όσο και ευφάνταστη αισθητική του, αλλά κυρίως γιατί θα αποτελέσει μια δημοφιλή επιλογή διαμονής στη βόρεια ακτή του νησιού.

ABD_5892

Διαφήμιση
Διαφήμιση