HomeΚΡΗΤΗΟι Κρητικοί φλερτάρουν με Εννεαπλό τζακ ποτ στο λαϊκό

Οι Κρητικοί φλερτάρουν με Εννεαπλό τζακ ποτ στο λαϊκό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυξημένες πωλήσεις λαχείων καταγράφονται στην Κρήτη, λόγω του εννεαπλού τζακ ποτ στο λαϊκό, που κληρώνει σήμερα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρακτόρων ΟΠΑΠ νομού Ηρακλείου κ. Δημήτρης Πιτουλάκης, είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που καταγράφεται περίπτωση εννεαπλού τζακ ποτ στο λαϊκό λαχείο, με αποτέλεσμα – αν και καλοκαίρι – οι πωλήσεις να έχουν αυξηθεί. Σύμφωνα με τον ίδιο μόνο ο τρίδυμος λαχνός μοιράζει 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όλα μαζί τα κέρδη υπολογίζεται ότι υπερβαίνουν τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ερωτηθείς σχετικά με το εάν – παρά την κρίση – οι Κρητικοί εξακολουθούν να δοκιμάζουν την τύχη τους, ο κ. Πιτουλάκης απαντά καταφατικά: «Σαφώς και εξακολουθούν. Ποιος άλλωστε δε θέλει να φλερτάρει με το όνειρο; Απλώς εξαιτίας της συρρίκνωσης των εισοδημάτων του, ο κόσμος ποντάρει μικρότερα ποσά. Γι’ αυτό και πλέον στα πρακτορεία, έχουμε το εξής παράδοξο: Ενώ υπάρχει μείωση των εισπράξεων, καταγράφεται αύξηση των συναλλαγών. Ο κόσμος έχει διάθεση να παίξει και παίζει, ρισκάροντας λιγότερο όμως. Γι’ αυτό και πάει καλά το ξυστό με τα 3 και τα 5 ευρώ».

Σχετικά με το τι εύχεται ο κ. Πιτουλάκης, μας λέει: «Καλή επιτυχία σε όλους όσους έχουν αγοράσει λαϊκό λαχείο και μακάρι ο πρώτος λαχνός να πέσει στην Κρήτη».
neakriti.gr, Ελένης Σταυρουλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση