HomeΚΡΗΤΗΗμέρα πολεμικών τεχνών για την Κρήτη

Ημέρα πολεμικών τεχνών για την Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Kickboxing, TaeKwonDoκαι άλλες πολεμικές τέχνες θα πλημμυρίσουν την Κυριακή 6 Ιουλίου το Παγκρήτιο Στάδιο και το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Πρόκειται για μία ημέρα η οποία είναι αφιερωμένη στις πολεμικές τέχνες και πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρεια Κρήτης, της Παγκρήτιας Ακαδημίας taeKwonDo του Ηρακλείου σε συνεργασία με πέντε Συλλόγους στην Ανατολική Κρήτη αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων.

Το πρωί στις 11.30 θ’ αρχίσουν οι διασυλλογικοί αγώνες της Ομοσπονδίας που πλέον έχουν γίνει θεσμός στο νησί με αποτέλεσμα ο κόσμος που τα παρακολουθεί ν’ αυξάνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

Τα ζευγάρια που θ’ αγωνιστούν δείχνουν πολύ δυνατά και έτοιμα να προσφέρουν θέαμα.

afissa_final_03

Στο Ηράκλειο ο Μιχάλης Ζαμπίδης

Παράλληλα πραγματοποιείται το «1stnationalseminarofmartialarts-Επίδειξη TAEKWONDO» που θα διεξαχθεί υπό την εποπτεία του Γιάννη Γεροντή, και την συγκατάθεση της Αθλητικής Ομοσπονδίας taekwon-do Ελλάδος, και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού .

Συγκεκριμένα στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί επίδειξη υψηλής τεχνικής  από την αγωνιστική ομάδα των συλλόγων και στη συνέχεια ένα 3ωρο σεμινάριο από  τον πολλαπλά Παγκόσμιο πρωταθλητή μας Μιχάλη Ζαμπίδη.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τεχνικές τόσο του taekwondo, όσο και του kickboxing από τους καλύτερους στο είδος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση