HomeΚΡΗΤΗΠιστοποιητικό διάκρισης στη Μονή Αρκαδίου

Πιστοποιητικό διάκρισης στη Μονή Αρκαδίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου με πολλή χαρά και τιμή ανακοινώνει την σημαντική βράβευση της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής του Αρκαδίου με το «Πιστοποιητικό Διάκρισης 2014» της εταιρείας TripAdvisor.

Ο κ. Marc Charron, Πρόεδρος του TripAdvisor, σημειώνει χαρακτηριστικά στην σχετική επιστολή του προς την Ιερά Μονή Αρκαδίου: «Το TripAdvisor θα ήθελε να συγχαρεί την Ιερά Μονή Αρκαδίου για την βράβευσή της με το Πιστοποιητικό Διάκρισης 2014, που σημαίνει ότι λαμβάνει διαρκώς εξαιρετικά σχόλια από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor. Αυτό το εντυπωσιακό βραβείο βασίζεται αποκλειστικά στην ποιότητα των κριτικών και των σχολίων που λάβατε μέσω του TripAdvisor κατά την διάρκεια του περασμένου έτους».

Πραγματικά, εάν επισκεφθεί κανείς την ιστοσελίδα http://www.tripadvisor.com.gr/ καί εἰδικότερα τήν διεύθυνση http://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g189421-d1811927-Reviews-Sacred_Monastery_of_Arkadi-Rethymnon_Rethymnon_Prefecture_Crete.html, θα διαπιστώσει ότι, στις αξιολογήσεις των επισκεπτών, η Ιερά Μονή Αρκαδίου βρίσκεται στην δεύτερη θέση από τα 30 δημοφιλέστερα αξιοθέατα του Νομού Ρεθύμνης.

Η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμβάλλουν με την εργασία και την προσφορά τους και καθιστούν το Αρκάδι αγαπημένο προορισμό των χιλιάδων επισκεπτών του τόπου μας. Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους ίδιους τους επισκέπτες της ιστορικής Ιεράς Μονής που με τις κριτικές και τις αξιολογήσεις τους συνετέλεσαν στην απονομή του σημαντικού αυτού Πιστοποιητικού.

DIAKRISH ARKADI

Διαφήμιση
Διαφήμιση