HomeΚΡΗΤΗΣτη ΔΕΥΑΗ και τον ΒΙΟΠΑ ο Βασίλης Λαμπρινός

Στη ΔΕΥΑΗ και τον ΒΙΟΠΑ ο Βασίλης Λαμπρινός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενημέρωση για τα φλέγοντα ζητήματα της ΔΕΥΑΗ είχε σήμερα το πρωί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός και οι συνεργάτες του.

Ο κ. Λαμπρινός και η ομάδα του επισκέφθηκαν τα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης στην Φοινικιά και είχαν μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Γιώργο Στειακάκη, τον Γενικό Διευθυντή κ. Χάρη Παπαματθαιάκη και τον νομικό σύμβουλο κ. Γιώργο Μουστάκα.

Ανάμεσα στα άλλα ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν και αυτά των μεγάλων απωλειών του μη τιμολογούμενου νερού, η οικονομική κατάσταση της επιχείρησης και ο δανεισμός της, η έλλειψη προσωπικού, καθώς και το επίπεδο εκσυγχρονισμού λειτουργίας της επιχείρησης.

Στο ΒΙΟΠΑ

Ο κ. Λαμπρινός και οι συνεργάτες του είχαν, επίσης, συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Μανώλη Κουμαντάκη και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων Φοινικιάς-Μαλάδων  κατά την διάρκεια της οποίας ενημερώθηκαν για την ανάγκη πολεοδόμησης της βιοτεχνικής ζώνης και υλοποίησης σχετικής παλιότερης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου.

Ο κ. Λαμπρινός απάντησε ότι τα ζητήματα που απασχολούν την νευραλγική αυτή παραγωγική ζώνη, όπως η οδοποιία και η πρόσβαση στην εθνική οδό, θα εξεταστούν αναλυτικά από τους αρμόδιους αντιδημάρχους το επόμενο διάστημα.

Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου

Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Ηρακλείου είχαν λίγο αργότερα από τον διευθυντή κ. Γιώργο Μανατάκη και τους υπεύθυνους των εργαστηριών ο κ. Λαμπρινός και η ομάδα του.

Ο κ. Λαμπρινός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρότυπο εργαστήριο της «βιοκλιματικής κατοικίας» στο οποίο λειτουργούν φωτοβολταΐκά και ανεμογεννήτριες, καθώς και για το εργαστήριο εναλλακτικής διαχείρισης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τεχνολογίας υδρογόνου.

IMG_4036

Διαφήμιση
Διαφήμιση