HomeΚΡΗΤΗ2η έκθεση Ανθοκομίας, Δενδροκομίας, Λαχανοκομίας και Βοτάνων και Βιβλίου στο Ηράκλειο

2η έκθεση Ανθοκομίας, Δενδροκομίας, Λαχανοκομίας και Βοτάνων και Βιβλίου στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου διοργανώνει για 2η χρονιά «έκθεση Ανθοκομίας, Δενδροκομίας, Λαχανοκομίας και Βοτάνων και Βιβλίου» στο Πάρκο Γεωργιάδη από 3 έως 13 Ιουλίου. Πρόκειται για μια έκθεση θεσμό στο Ηράκλειο, και θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Συμμετέχουν ανθοκόμοι και δενδροκόμοι με λουλούδια-δέντρα-κηπευτικά-φάρμακα-λιπάσματα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και περισσότερο πράσινο στην πόλη μας.  Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου (αγροτικού-περιβαντολλογικού) που απευθύνεται σε γεωπόνους, φοιτητές, ψαράδες σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου -Λυκείου με σκοπό την ενημέρωσή τους στην Δενδροκομία- Λαχανοκομία- Ανθοκομία – Θερμοκήπια – Αμπελουργία – Οινολογία – Ελαιοκομία – Κτηνοτροφία – Πτηνοτροφία – Γαλακτοκομία – Μελισσοκομία – Βότανα – Ιχθυοπονία – Βιολογικές καλλιέργειες και Περιβάλλον καθώς και έκθεση με βιβλία διατροφής και υγιεινής.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν μουσικές εκδηλώσεις αλλά και δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παράλληλες εκδηλώσεις :

• Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα λειτουργεί εργαστήρι δημιουργίας για τα μικρά παιδιά

• Παρασκευή 4 Ιουλίου ώρα 20.30: Συναυλία με κρητικά και μικρασιάτικα τραγούδια από το μουσικό σχήμα «ΕΡΑΝ» , με τους: Νεκτάριο Παχιαδάκη, Κυβέλη Σεργίου, Αντώνη Μανουσάκη, Κώστα Κουγιουμουτζή.

• Τετάρτη 9 Ιουλίου ώρα 20.30: Συναυλία με την Μικτή, Νεανική-Παιδική Χορωδία της Περιφέρειας Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου

AFISA EKTHESH

Διαφήμιση
Διαφήμιση