HomeΚΡΗΤΗΗ Άμεση Δημοκρατία για τον Καρτερό

Η Άμεση Δημοκρατία για τον Καρτερό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η δημοτική παράταξη Ηρακλέιου «Άμεση Δημοκρατία» δεν έχει στόχο σε καμιά περίπτωση να προβεί σε ανακοινώσεις ή κινήσεις που θα μπορούσαν να διχάσουν τους Ηρακλειώτες, και πόσω μάλλον τους συμπολίτες αυτούς που συμφωνούν μαζί μας οτι ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων εκτάσεων, όπως της παραλίας Καρτερού, μέσω ΤΑΙΠΕΔ, σε μεγαλοκαρχαρίες, αντίκειται πλήρως στο δημόσιο συμφέρον.

Στο πλαίσιο αυτο, η παράταξη θεωρεί χρέος της, διαβάζοντας την ανακοίνωση της «Λαικής Συσπείρωσης» που χαρακτηρίζει την επικεφαλής της παράταξης κα Αμανατίδου ως «εκπρόσωπο του ΕΠΑΜ», και τη λαική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθές στον Καρτερό ως «στημένη» να αποσαφηνίσει τα εξής:

*Η παράταξη «Άμεση Δημοκρατία» απαρτίζεται από ανθρώπους προερχόμενους από όλο το πολιτικό φάσμα της κοινωνίας (από «δεξιούς», μέχρι κομμουνιστές, αλλα και ανένταχτους) που εμπράκτως αντιστέκονται στις πολιτικές της τροικα, χωρίς κομματικά διευθυντήρια, τα οποία μένουν έξω από τις συνελεύσεις της. Κοινός παρονομαστής τους η θέσπιση πραγματικής Δημοκρατίας, και η ανατροπή των υφιστάμενων οικονομικών πολιτικών, οπως και ο πολιτισμός. Οι συνελεύσεις της είναι ανοικτές, και τα μέλη της μπορούν να καθαιρέσουν την επικεφαλής ανα πάσα στιγμή, εφ όσον αυτή δεν εκτελεί τις αποφάσεις των συνελευσεων.

* Η Λαική Συνέλευση Καρτερού που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες, Κυριακή 29/6, συνεκκλήθη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον κλήρο της περιοχής. Σε αυτήν, μίλησαν και εκπρόσωποι της Λαικής Συσπείρωσης. Η συνέλευση αποφάσισε την εκλογή συντονιστικού που θα οργανώσει δράσεις και παρεμβάσεις στην Ελλαδα και το εξωτερικό, με στόχο την έξοδο της περιοχής από τις ιδιωτικοποιήσεις του ΤΑΙΠΕΔ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση