HomeΚΡΗΤΗΟι ξενοδόχοι δωρίζουν εξοπλισμό στο Αεροδρόμιο!

Οι ξενοδόχοι δωρίζουν εξοπλισμό στο Αεροδρόμιο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δωρεά της ένωσης ξενοδόχων λύνεται το πρόβλημα της αναμονής στον έλεγχο των διαβατηρίων των επιβατών που φτάνουν από το εξωτερικό στο Αεροδρόμιο των Χανίων, το οποίο είχε οξυνθεί φέτος, λόγω της αύξησης των αφίξεων.

Έτσι. προσφέροντας δύο  ηλεκτρονικούς υπολογιστές  στο Αστυνομικό Τμήμα του Αερολιμένα, οι ξενοδόχοι ελπίζουν να επισπευσθούν οι διαδικασίες, με στόχο την διευκόλυνση των επισκεπτών και την περαιτέρω αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών στο Νομό Χανίων.

Δυστυχώς, παρά την ολοένα και αυξανόμενη κίνηση που καλείται να εξυπηρετήσει το “Ι. Δασκαλογιάννης”, το κράτος σε κάθε ευκαιρία υπενθυμίζει ότι “λεφτά δεν υπάρχουν “, στερώντας ακόμα και τα άκρως απαραίτητα. Υπενθυμίζουμε ότι την περυσινή περίοδο, χάρη σε παραχώρηση των ΕΛ.ΤΑ, το γραφείο πληροφοριών του Αερολιμένα είχε στελεχωθεί με δύο υπαλλήλους ενώ φέτος δεν υπάρχει 24ωρη ιατρική κάλυψη, με τους αρμόδιους υπουργούς να συνιστούν στον Αερολιμενάρχη να ψάξει για… εθελοντές!

Και όλα αυτά, την ώρα που η αύξηση από το εξωτερικό τα τελευταία τρία χρόνια φτάνει το 44% και φέτος αναμένονται πάνω από 2,5 εκατ επιβάτες, ενώ 700 πρίπου άτομα εργάζονται στον αερολιμένα καθώς και δεκάδες ακόμη εργάτες, απασχολούνται στα 4 μεγάλα εργοτάξια που λειτουργούν στο χώρο αφού είναι σε εξέλιξη τα έργα της επέκτασης.

zarpa.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση