HomeΚΡΗΤΗ17 άτομα επιχείρησαν να… πετάξουν με πλαστά «φτερά»

17 άτομα επιχείρησαν να… πετάξουν με πλαστά «φτερά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δέκα εξι αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας από 22 έως 53 ετών και 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, ο 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες Βελγίου.

Σε μεταγενέστερο χρόνο χθες το πρωί, συνελήφθησαν ακόμη δεκατρείς υπήκοοι Συρίας, διότι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα οι τρείς για Ελβετία, ένας για Γαλλία, ένας για Γερμανία και οι εννέα, για Ρώμη Ιταλίας.

Επιπλέον, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες. συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας ηλικίας 32, 29 και 48 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, θα αναχωρούσαν από τη χώρα με προορισμό τη Κοπεγχάγη Δανίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση