HomeΚΡΗΤΗΣκουπίδια και παγίδες μια ανάσα από λουόμενους

Σκουπίδια και παγίδες μια ανάσα από λουόμενους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βουτιές μια ανάσα από εστίες μόλυνσης, εικόνες που φωτογραφίζουν όχι μόνο λουόμενοι αλλά και τουρίστες μετά την ξενάγησή τους στο «Θαλασσόκοσμο»
Από τις εντυπωσιακές εικόνες στο ενυδρείο, στις άθλιες εικόνες με τους σωρούς σκουπιδιών αλλά και στις δεκάδες παγίδες στο εγκαταλειμμένο κτίριο που ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου.

Τόσο οι πολίτες όσο και η δημοτική Αρχή Χερσονήσου καθαρίζουν συχνά όχι μόνο τα κτίρια-φαντάσματα που έχουν αφεθεί στη τύχη τους αλλά και αρκετά σημεία εντός του χώρου της πρώην Αμερικανικής Βάσης Γουρνών, όπου σχηματίζονται μικρές χωματερές σκουπιδιών, υποβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο το περιβάλλον.

Για το ζήτημα ο δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης μάς ανέφερε ότι ευθύνη για την κατάσταση έχει η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, η οποία όπως δήλωσε αδιαφορεί παντελώς.

Παράλληλα, επισήμανε ότι πέρα από την καθαριότητα θα πρέπει οι αρμόδιοι να μεριμνήσουν για τα εγκαταλελειμμένα κτίρια αφού ελλοχεύει και ο κίνδυνος ατυχήματος από μικρά παιδιά που εισέρχονται στους ανθυγιεινούς αυτούς χώρους.

neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση