HomeΚΡΗΤΗΟ πρόεδρος, ο Πίου και η WIND στο Ηράκλειο

Ο πρόεδρος, ο Πίου και η WIND στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γέμισε κόσμο πλατεία χθες βράδυ από μικρούς και μεγάλους που ήρθαν για να γνωρίσουν από κοντά τον «αγαπούλα» Πρόεδρο, Τάκη Σπυριδάκη και το «μαύρο πιστόλι» Πίου από τη γνωστή διαφήμιση της WIND.

“Απ’ ότι βλέπεται γίνεται χαμός. Είναι ένας ήρωας που είναι αυθεντικός, τον αγάπησε ο κόσμος, είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και περιμένει καθε τόσο τη συνέχεια και κάθε τόσο τη συνέχεια αυτής της διαφήμισης η οποία δεν περιμέναμε και εμείς ότι θα κάνει τόσο τεράστια επιτυχία. Η συνέχεια της διαφήμισης δεν ξέρουμε ποια θα είναι αφού όπως σας είπα είναι αυθεντικός ήρωας, δεν είναι του χαρτιού. Τον ξέρει ο κόσμος αυτός τον ήρωα, τον έχει δει ως πολιτικό, ως δήμαρχο, τον έχει δει ως ποδοσφαιρικό παράγοντα γενικά βλεποντας τη φυσιογνωμία αυτή του έρχεται στο νου διάφορα πράγματα. Οπότε οι συνειρμοί είναι ανάλογα με το πως πάνε τα πράγματα”.

Όσον αφορά το τι λέει ο κόσμος στον Τ. Σπυριδάκη όταν τον βλέπει ο κόσμος αναφέρει: “Ο περισσότερος κόσμος επειδή γνωρίζει ή επειδή έτυχε με αυτό το διαφημιστικό να γνωρίσει και τις προηγούμενες δουλειές μου η αντιμετώπιση είναι πολύ ευγενική και με σεβασμό. Ειναι σπάνιες οι περιπτώσεις που θα σου πούμε καμιά κουταμάρα ή βλακεία αλλά κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι”.

Ο Πίου, το μαύρο πιστόλι της διαφήμισης ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε σήμερα και ευχήθηκε καλές επιτυχίες.

“Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε στο Ηράκλειο για να εγκαινιάσουμε από δω μια μεγάλη εκστρατεία με την οποία καλούμε τον κόσμο να δοκιμάσει το δίκτυο της WIND, να δοκιμάσουν τις ιδιότητες και τις δυνατότητες κυρίως του νέου εκσυγχρονισμένου δικτύου και ειναι ιδιαίτερη χαρά που μαζί μας βρίσκεται ο Τάκης Σπυριδάκης ως γνωστόν ο πρόεδρος μαζί με τον Πίου και δίνουν χαρά στα παιδιά αλλά και στα μεγαλύτερα παιδιά μέσα από αυτή την ενέργεια στην πλατεία Ελευθερίας» δήλωσε ο εκπρόσωπος της WIND.

Στην πλατεία υπήρχε επίσης στημένο ένα ποδοσφαιρικό τέρμα, όπου οι παρευρισκόμενοι δοκίμαζαν τις ικανότητες και δυνάμεις τους στο ποδόσφαιρο.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση