HomeΚΡΗΤΗΣκουριά και εγκατάλειψη στο γυμναστήριο του Καράβολα

Σκουριά και εγκατάλειψη στο γυμναστήριο του Καράβολα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήταν το 2010 όταν όλο το Ηράκλειο πανηγύρισε την ώρα της… γυμναστικής στην ύπαιθρο με αφορμή τα λαμπρά τότε εγκαίνια του υπαίθριου γυμναστηρίου στον Καράβολα από το δήμο Ηρακλείου.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε και η ώρα της γυμναστικής φαίνεται ότι… σκούριασε.

Ο κ. Νίκος, αναγνώστης του cretapost, φωτογράφησε την «εγκατάλειψη» του χώρου και μας έστειλε το εξής κείμενο:

«Το υπαίθριο γυμναστήριο αποτελούσε για πολλούς Ηρακλειώτες ένα μέρος που μπορούσαν να αθλούνται. Έγιναν τα εγκαίνια και ο κόσμος το αγκάλιασε. Δυστυχώς όμως όπως φαίνεται δεν «αγκάλιασε» αυτή την προσπάθεια ο δήμος. Μετά τα εγκαίνια όλα τελείωσαν. Τα πάντα έχουν σκουριάσει όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες. Με την οικογένειά μου πάμε ακόμα καθημερινά στην περιοχή κι έχουμε δει καρέ – καρέ, που λέτε κι εσείς οι δημοσιογράφοι, την εγκατάλειψη. Κανένας δεν έχει ασχοληθεί με το υπαίθριο γυμναστήριο. Μία φορά μόνο το βάψανε και δεν έκαναν τίποτα άλλο.

Φανταστείτε ότι πριν 1,5 χρόνο χάλασε ένα από τα μηχανήματα, το πήρανε και δεν το επέστρεψαν ποτέ. Κι αναρωτιέμαι, πόσα χρήματα χρειάζεται για να τα βάψουν και να τους βάλουν αντισκωρικό; Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό που δημιούργησαν είχε στόχο να είναι η χαρά των παιδιών και όχι ένα μέρος επικίνδυνο γι’ αυτά; Κάτι επιτέλους πρέπει να γίνει. Κι αν δεν ακούει αυτή η δημοτική αρχή – που το έφτιαξε – ας κάνει κάτι η επόμενη».

3251

Διαφήμιση
Διαφήμιση