HomeΚΡΗΤΗΜέχρι το τέλος Ιουλίου ο στόχος του 1,5 εκ. ευρώ για την Cretan Ferries

Μέχρι το τέλος Ιουλίου ο στόχος του 1,5 εκ. ευρώ για την Cretan Ferries

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την 31η Ιουλίου ως καταληκτική ημερομηνία θέτουν το συμβούλιο της Cretan Ferries και οι θεσμικοί εκπρόσωποι του Ρεθύμνου προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ως το ποσό του 1,5 εκ. ευρώ.

Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα της νέας συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, παρουσία των θεσμικών φορέων, δηλαδή του Μητροπολίτη, κ.κ. Ευγενίου, της αντιπεριφερειάρχη Μαίρης Λιονή, του δημάρχου Ρεθύμνου, Γιώργου Μαρινάκη, του δημάρχου Μυλοποτάμου, Δημήτρη Κόκκινου, των δημοτικών συμβούλων, Γιώργου Βλαστού και Μιχάλη Ανδρουλάκη, του νεοεκλεγέντα δημοτικού συμβούλου, Θοδωρή Νίνου, του αντιπροέδρου του επιμελητηρίου, Μανώλη Ψαρουδάκη, καθώς και των μελών της εταιρείας.

Όπως σημείωσε στην Κρητική Επιθεώρηση ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιώργος Δούσμανης, ο στόχος παραμένει σταθερός και δεν είναι άλλος από την επανάκτηση της εμπιστοσύνης των ρεθυμνιωτών στο νέο εγχείρημα, που γίνεται σε σωστές βάσεις και με τη συμπαράσταση των θεσμικών φορέων.

Να θυμίσουμε ότι ο άμεσος στόχος είναι η συγκέντρωση ποσού 1,5 εκ. ευρώ, προκειμένου στη συνέχεια η Εθνική Τράπεζα να χορηγήσει δάνειο ύψους 1,5 εκ. ευρώ για τις ανάγκες της επαναδρομολόγησης του πλοίου στη γραμμή Ρέθυμνο – Πειραιάς. Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα, στην οποία εγγυητής είναι ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ.κ. Ευγένιος. Ο ίδιος εγγυάται ότι τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται δεν θα εκταμιεύονται παρά μόνο εάν ο στόχος του 1,5 εκ. ευρώ επιτευχθεί. Εάν το 1,5 εκ. δεν συγκεντρωθεί, τότε όλα τα χρήματα θα επιστραφούν στους πολίτες που τα κατέθεσαν για την αγορά μετοχών.

Εντός των επόμενων ημερών, τα στελέχη της Cretan Ferries θα έχουν επαφές με τους δημάρχους όλου του νομού, προκειμένου να τους ζητήσουν τη συνδρομή τους, ενώ στην πόλη σκοπεύουν να κάνουν επαφές με τους ίδιους τους πολίτες σε προσωπικό επίπεδο.
goodnet.gr, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΛΕΡΓΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση