HomeΚΡΗΤΗ«Συστράτευση όλων των φορέων για το θέμα του ΒΟΑΚ»

«Συστράτευση όλων των φορέων για το θέμα του ΒΟΑΚ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 στις 10:00 μεταξύ του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη και του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σ. Αρναουτάκη, και στην συνέχεια με τον νέο Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γ. Ροκαδάκη, με θέμα το συντονισμό των ενεργειών για την βελτίωση της εικόνας, αλλά κυρίως της ασφάλειας του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Οι κ.κ. Λ. Αυγενάκης και  Σ. Αρναουτάκης, βρισκόμενοι το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2014 με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, έθεσαν το θέμα του ΒΟΑΚ στον Πρωθυπουργό, ο οποίος και έδειξε αμέσως πρόθυμος να ηγηθεί του συντονισμού όλων των εμπλεκομένων για ένα γρήγορο και σωστό αποτέλεσμα. Σήμερα, οι κ.κ. Λ. Αυγενάκης και Σ. Αρναουτάκης, αφού ολοκλήρωσαν την συνάντησή τους, συμφώνησαν ότι «χρειάζεται μια πανστρατιά κυβερνητικών, κοινοβουλευτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων για το θέμα του ΒΟΑΚ, διότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο ΒΟΑΚ είναι από τους πλέον επικίνδυνους δρόμους στην χώρα, με 500 και πλέον νεκρούς από το 2000 μέχρι σήμερα»

AYGENAKHS BOAK

Στην συνέχεια ο κ. Λ. Αυγενάκης συναντήθηκε με τον Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γ. Ροκαδάκης τον οποίο συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και συζήτησαν για το μείζον πρόβλημα ασφάλειας του ΒΟΑΚ. Ο Λ. Αυγενάκης επεσήμανε ότι «ο κ. Ροκαδάκης ως ο βραχίονας της Κυβέρνησης με την Κρήτη, θα αναλάβει και εκείνος μέρος των πρωτοβουλιών και του προγραμματισμού όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτής της αναγκαίας σύσκεψης. Πρέπει να βάλουμε πλάτη όλοι μας» ακούστηκε από τον κ. Αυγενάκη, ενώ τόνισε ότι «απεδείχθη στην πράξη ότι μεμονωμένα δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε.» Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Γιώργος Δεικτάκης. Από την πλευρά του ο κ. Ροκαδάκης συμφώνησε και ως Πρόεδρος του νεοσύστατου Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση σε οτιδήποτε απαιτηθεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση