HomeΚΡΗΤΗΈκοψε τις φλέβες του στην είσοδο του αεροδρομίου γιατί … δεν έβρισκε πτήση!

Έκοψε τις φλέβες του στην είσοδο του αεροδρομίου γιατί … δεν έβρισκε πτήση!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγες ώρες μετά την άφιξη του Κινέζου πρωθυπουργού και αφού απομακρύνθηκαν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το χώρο του αερολιμένα Ηρακλείου, ένα απίστευτο περιστατικό ήρθε να αναστατώσει τις αρχές αφού ένας 26χρονος Βρετανός θέλησε εκεί ακριβώς να δώσει τέλος στη ζωή του …

Ο 26χρονος επέλεξε την κεντρική είσοδο του αεροδρομίου προκειμένου να αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του στις 3 τα ξημερώματα χρησιμοποιώντας … ξυραφάκια! Ο νεαρός τουρίστας από τη Μεγάλη Βρετανία, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, βγήκε στην είσοδο του αεροδρομίου και με ξυραφάκια θέλησε να κόψει τις φλέβες του αριστερού του χεριού! Στην προσπάθεια του αυτή – ευτυχώς – έγινε αντιληπτός από έναν υπάλληλο που εκείνη την ώρα βγήκε να καπνίσει ένα τσιγάρο! Αμέσως ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και ο 26χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρείο του αεροδρομίου για τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο νεαρός όταν διέφυγε τον κίνδυνο υποστήριξε στις αρχές ότι προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του επειδή … δεν έβρισκε πτήση για να φύγει πίσω στη χώρα του! Σύμφωνα με πληροφορίες τον ανέλαβαν άνθρωποι της ψυχικής υγείας ενώ γίνονται και εξετάσεις.
irakliolive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση