HomeΚΡΗΤΗΕΙΥΗ: Κάτω τα χέρια από τους σπουδαστές των εστιών του ΤΕΙ

ΕΙΥΗ: Κάτω τα χέρια από τους σπουδαστές των εστιών του ΤΕΙ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου εκφράζει  την αμέριστη στήριξη και  συμπαράσταση στον αγώνα των φοιτητών του ΤΕΙ και του ΔΣ του Σπουδαστικού Συλλόγου Εστιών που παλεύουν και διεκδικούν τη δωρεάν στέγαση των σπουδαστών στις εστίες της σχολής.

Η αντίδραση στις διεκδικήσεις των σπουδαστών και του συλλόγου εστιών δεν άργησε να έρθει και μάλιστα από τη Διοίκηση του ΤΕΙ και ποιο συγκεκριμένα του προέδρου του, ο οποίος έφτασε στο σημείο να απειλεί με πειθαρχικές κυρώσεις του σπουδαστές που τόλμησαν να πουν ότι οι εστίες πρέπει να εξυπηρετούν τους σπουδαστές και όχι τα σχέδια ιδιωτικοποίησης τους.

Ας κάνει μία βόλτα ο πρόεδρος του ΤΕΙ στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων στο εμπόριο, στα Σούπερ Μάρκετ, να δεί πόσα παιδιά του ΤΕΙ αναγκάζονται και δουλεύουν παράλληλα με τις σπουδές τους για ένα κομμάτι ψωμί προκειμένου να ζήσουν και να μην παρατήσουν τις σπουδές τους.

Πόσες μητέρες εμποροϋπάλληλοι, πόσοι αποθηκάριοι, πόσες καθαρίστριες στον κλάδο μας, δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και μισθούς πείνας για να στείλουν ένα ποσό στα παιδιά τους προκειμένου να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Καλούμε τους σπουδαστές να μην σκύψουν το κεφάλι!

Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου, τους εμποροϋπάλληλους, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες κ.α να στιρίξουν τον αγώνα των σπουδαστών και του Συλλόγου Εστιών.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τη δική τους και διεκδικούμε:

-Καμία ποινικοποίηση της δράσης σπουδαστών που παλεύουν τα προβλήματά τους

-Καμία φίμωση του εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου των εστιών

-Κανένας σπουδαστής έξω από τις εστίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση