HomeΚΡΗΤΗΦονικό αμόκ με νεκρό και τραυματία στην Ιεράπετρα

Φονικό αμόκ με νεκρό και τραυματία στην Ιεράπετρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτο μακελειό εκτυλίχθηκε τη νύχτα στην Ιεράπετρα, όπου Πακιστανός σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε με μπαλτά έναν 50χρονο κάτοικο της περιοχής ενώ φέρεται να εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία ενός 54χρονου ομοεθνούς του, η οποία αποκαλύφθηκε σχεδόν ταυτόχρονα.

Η περιοχή βρίσκεται κυριολεκτικά σε κατάσταση συναγερμού και ζωσμένη από αστυνομικές δυνάμεις, καθώς οι διαστάσεις της υπόθεσης είναι πραγματικά απίστευτες.
Λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ο νεαρός Πακιστανός εμφανίστηκε στην περιοχή της Κάτω Παραλίας της Ιεράπετρας, όπου, χωρίς κάποια εμφανή αφορμή, επιτέθηκε με μανία στον 50χρονο αγρότη, ο οποίος έτρωγε σε ταβέρνα που βρίσκεται δίπλα στο ζαχαροπλαστείο που διατηρεί η οικογένειά του.

CACHE_500X300_1_1147799Με οργή και μίσος η επίθεση στον 50χρονο

Μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και της κόρης του, το θύμα δέχτηκε όπως φαίνεται τρία πλήγματα στο κεφάλι. Ο ίδιος δεν πρόλαβε να αντιδράσει καθώς δέχτηκε την επίθεση πισώπλατα και μέσα σε δευτερόλεπτα σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος.

Η κόρη του 50χρονου ήταν η πρώτη που προσπάθησε να αντιδράσει σπρώχνοντας τον Πακιστανό. Αυτό φαίνεται ότι στάθηκε σωτήριο καθώς τα δυο από τα τρία τραύματα που έχει δεχτεί το θύμα στο κεφάλι δε φαίνεται να είναι σοβαρά. Ακούγοντας τα ουρλιαχτά τρόμου της κόρης και της γυναίκας του 50χρονου, σε βοήθεια έτρεξαν θαμώνες της ταβέρνας, ένας εκ των οποίων πέταξε μια καρέκλα στον Πακιστανό.Αυτόπτης μάρτυρας, που κυριολεκτικά «μαρμάρωσε» βλέποντας το νεαρό Πακιστανό να χτυπά το θύμα, περιγράφει ένα απίστευτο ξέσπασμα μίσους και οργής.

MPALTASΟ δράστης διέφυγε τρέχοντας με κατεύθυνση το Αστυνομικό Τμήμα της Ιεράπετρας που βρίσκεται 200 μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης. Εκεί ξέσπασε εκ νέου τη μανία του και άρχισε να καταστρέφει με τον μπαλτά ένα περιπολικό.
Ο σκοπός του τμήματος που τον είδε κατάφερε να τον σύρει στην είσοδο του κτιρίου και αφού τον έριξε στο πάτωμα να τον ακινητοποιήσει, αποσπώντας το μπαλτά.Το ισχυρό σοκ για την τοπική κοινωνία δεν είχε όμως ακόμη ολοκληρωθεί.

Μόλις λίγα λεπτά αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα έφτασε τρέχοντας ένας άλλος Πακιστανός ο οποίος διατηρεί κατάστημα στο κέντρο της Ιεράπετρας. Εμβρόντητοι οι αστυνομικοί τον άκουσαν να τους λέει πως βρήκε τον αδελφό του κατακρεουργημένο μέσα στο κατάστημα που διατηρούσαν.

Κατακρεουργημένος βρέθηκε και ο 54χρονος Πακιστανός

Στην οδό Κονδυλάκη, όπου έχει βρεθεί το πτώμα του Πακιστανού, έσπευσε ιατροδικαστής. Όπως περιέγραψε ο αδελφός του 54χρονου, λίγο πριν τις 9 το βράδυ τον άφησε να προσέχει το μαγαζί προκειμένου να παραδώσει μια παραγγελία στην περιοχή της Βαϊνιάς. Επέστρεψε λίγο μετά τις 11 το βράδυ και είδε την πόρτα του καταστήματος ανοικτή.
Ανήσυχος μπήκε μέσα και αντίκρισε το φρικτό θέαμα, καθώς ο 54χρονος ήταν ακόμη καθισμένος στην καρέκλα του ταμείου, με εμφανή τραύματα στο κεφάλι.
Την ίδια στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε και για την καταγγελία επίθεσης σε βάρος μιας γυναίκας και πάλι από Πακιστανό. Αποσβολωμένοι πραγματικά και οι ίδιοι οι αστυνομικοί, προσπαθούν να δουν αν σχετίζεται και αυτό το περιστατικό με το δράστη του μακελειού. Όπως αποδείχτηκε ο ίδιος αποπειράθηκε να βιάσει τη 40χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη θερμοκηπίου όπου εργαζόταν.

Στην Ιεράπετρα έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. καθώς η κατάσταση που επικρατεί είναι έκρυθμη. Μάλιστα λίγο πριν την αποκάλυψη του φονικού, πολίτες που είχαν πληροφορηθεί τον τραυματισμό του 50χρονου έφτασαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα με άγριες διαθέσεις.

Ο 50χρονος τραυματίας αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από νευροχειρουργό και εφόσον χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση