HomeΚΡΗΤΗΚρητικός γάμος για τον Ανδρίκο Παπανδρέου

Κρητικός γάμος για τον Ανδρίκο Παπανδρέου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με έντονο άρωμα Κρήτης, με λύρα και παραδοσιακό γαμοπίλαφο ετοιμάζεται να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας. Σύμφωνα με την Reallife, το μυστήριο κατά την κρητική παράδοση γίνεται στα μέρη της νύφης, στη Χερσόνησο, όπου έγινε και ο αρραβώνας τους.

Οι ετοιμασίες γίνονται υπό άκρα μυστικότητα και σύμφωνα με την εφημερίδα δεν έχουν μοιραστεί ακόμη τα προσκλητήρια τα οποία θα δοθούν χέρι με χέρι και όχι μέσω κάποιας εταιρείας κούριερ, ώστε να διασφαλιστεί η μυστικότητα. Επιπλέον η νύφη απευθύνθηκε σε οίκο του εξωτερικού για το νυφικό.

Όσοι γνωρίζουν ήδη ότι θα είναι προσκεκλημένοι έχουν δώσει όρκο σιωπής ενώ οι πληροφορίες από την πλευρά της νύφης κάνουν λόγο για γάμο τον Ιούλιο.

Η αναγγελία του γάμου τους έχει ήδη δημοσιευτεί όπως προβλέπεται άλλωστε.

Σύμφωνα με τη ReaLlife, η Πωλίνα και η μητέρα της ετοιμάζουν ένα γάμο λιτό και κομψό με κρητικό άρωμα σε όλα, από το φαγητό της δεξίωσης που θα περιλαμβάνει το παραδοσιακό γαμοπίλαφο μέχρι τη μουσική. Μάλιστα το χορό θα σύρει και η νύφη που κατέχει τους παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας της αλλά και ο γαμπρός που παρακολουθεί μαθήματα κρητικών χορών για να σταθει επάξια δίπλα στη γυναίκα του.

Μετά το γάμο, τα πλάνα του ζευγαριού είναι να εγκατασταθεί μόνιμα στην Κρήτη και να συνεργαστούν και επαγγελματικά καθώς οι δυο τους σχεδιάζουν να ιδρύσουν κέντρο εναλλακτικής ιατρικής στο Ηράκλειο.

ANDRIKOS PAPANDREOY1

Διαφήμιση
Διαφήμιση