HomeΚΡΗΤΗΟι απίστευτες απαιτήσεις του Σαουδάραβα στην Κρήτη

Οι απίστευτες απαιτήσεις του Σαουδάραβα στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτες απαιτήσεις έχει ο πρίγκιπας Σαλμάν, διάδοχος του βασιλιά Αμπντάλα της Σαουδικής Αραβίας κατά τις διακοπές του στην Κρήτη.

Ο πρίγκιπας, ο οποίος παραθερίζει εδώ και μερικές ημέρες στην Ελούντα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το μεσημέρι της Δευτέρας είχε πάει μαζί με την οικογένειά του βόλτα στο Ηράκλειο. Κάποια στιγμή τα παιδιά του, του ζήτησαν ένα χώρο να παίξουν και φυσικά δεν σκέφτηκαν καν να τους χαλάσει χατίρι.

Αμέσως τα τρία μαύρα βαν του και μία ίδιου χρώματος λιμουζίνα κατευθύνθηκαν σε παιδότοπο που βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης. Γύρω στις τέσσερις παρά το απόγευμα, οι ιδιοκτήτες του παιδότοπου είδαν έκπληκτοι στην πόρτα τους να στέκονται 12 σωματοφύλακες, 4 νταντάδες, η σύζυγος του πρίγκιπα και τα δυο παιδιά τους.

Οι σωματοφύλακες αφού έδειξαν τις ταυτότητες ζήτησαν να μην καταγραφεί η επίσκεψή τους, να κλείσουν οι κάμερες και να βγουν έξω οι πέντε παρέες που ήταν μέσα, ώστε να παίξουν με την άνεσή τους, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Υστερα από 40 λεπτά διαπραγμάτευσης και αφού οι υπεύθυνοι του παιδότοπου τους εξήγησαν πώς έχει η κατάσταση τελικά οι σεκιούριτι δέχθηκαν να μην εκκενωθεί ο παιδότοπος, αλλά απλώς οι κοπέλες που δούλευαν εκεί να ασχοληθούν μόνο με την επίβλεψη των κοριτσιών του Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Το αν θα εκκενωθεί ο παιδότοπος, όμως, δεν ήταν το μοναδικό αγκάθι στη διαπραγμάτευση μεταξύ των υπευθύνων του χώρου και των σωματοφυλάκων. Κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι του παιδότοπου παρατήρησαν ότι οι σωματοφύλακες οπλοφορούσαν. Τότε τους ζήτησαν να βγουν έξω για να πάρουν την απάντηση πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, αφού έχουν εντολή να μην απομακρύνονται από τα παιδιά, πέρα από τα τρία μέτρα. Κάπου εκεί έληξε το παιχνίδι των δύο παιδιών του Αραβα πρίγκιπα αφού αποφάσισαν να αποχωρήσουν ησύχως.

Διαφήμιση
Διαφήμιση