HomeΚΡΗΤΗΤαχύπλοο χτύπησε έγκυο γυναίκα

Ταχύπλοο χτύπησε έγκυο γυναίκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια απίστευτη περιπέτεια ζει εδώ λίγες ώρες μια Ρωσίδα τουρίστρια που ήρθε στην Κρήτη για διακοπές και το απόγευμα την ώρα του μπάνιου στη θάλασσα χτυπήθηκε από ταχύπλοο στην περιοχή της Σταλίδας.

Η γυναίκα, όπως διαβάζουμε στη neakriti.gr, έχει τραυματιστεί σοβαρά στο ισχίο και το μηρό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ιδιωτικού ιατρικού κέντρου των Μαλίων στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και λίγο αργότερα εισήχθη στο χειρουργείο για την αντιμετώπιση της κατάστασης της.

Η άτυχη γυναίκα η οποία μάλιστα είναι έγκυος, τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένα ταχύπλοο πέρασε κυριολεκτικά από πάνω της. Από την προπέλα υπέστη τραύματα χαμηλά στην κοιλιακή χώρα, το ισχίο και το μηρό.

Σύμφωνα με τη neakriti.gr η κατάσταση του εμβρύου είναι ελεγχόμενη, ενώ με την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης το θύμα θα μεταφερθεί στη ΜΕΘ

Στο σημείο έχουν σπεύσει αξιωματικοί του Λιμενικού Σταθμού Χερσονήσου που λαμβάνουν καταθέσεις από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης των θαλάσσιων σπορ, στην οποία ανήκει το σκάφος που χτύπησε την Ρωσίδα, όσο και από αυτόπτες μάρτυρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση