HomeΚΡΗΤΗΠοιο είναι γιοτ που έδεσε στο λιμάνι;

Ποιο είναι γιοτ που έδεσε στο λιμάνι;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλοι ρώτησαν σχετικά με το πολυτελές γιοτ που έδεσε στο λιμάνι της Σητείας. Η περιέργεια είναι λογική, ειδικά για μια πόλη που δεν είναι συνηθισμένη σε επίσκεψης τόσων υψηλών βαλάντιων. Μεγάλη φυσικά είναι η απορία για το αν οι επιβαίνοντες επί του πολυτελούς σκάφους είναι μέλη του γνωστού κύκλου πλούσιων και διάσημων του κόσμου που θέλησε να δει την πόλη μας.

Για το δεύτερο ερώτημα δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε γιατί το πλοίο το οποίο έχει σημαία των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, δεν έχει ανακοινώσει τον ιδιοκτήτη του ή τουλάχιστον το sitiapress.gr δεν έχει ακόμα βρει το όνομά του.

Γεγονός είναι ότι το πλοίο ονομάζεται Galatea και είναι ναυπηγημένο στη χώρα που κατασκευάστηκε στην Ολλανδία και στην πόλη Heesen είναι ένα πλοίο διαστάσεων 37 μέτρων της κατηγορίας superyacht με δυνατότητα να πλεύσει με πάνω από 29 κόμβους που αποδίδουν οι 3.800 ίπποι του. Είναι ένα εξαιρετικά πολυτελές σκάφος με επιφάνεια 85 τετραγωνικών μέτρων.

Το πολυτελές αυτό πλοίο είναι απόδειξη των δυνατοτήτων που έχει η περιοχή μας να υποδεχτεί πολυτελή σκάφη και να γίνει η Σητεία το μέρος εκείνο που θα προτιμήσουν όλοι εκείνοι που τα διαθέτουν. Προφανώς τα πλούσια βαλάντιά τους είναι σε θέση να στηρίξουν την τοπική οικονομία που έχει περιέλθει στη δύνη της οικονομικής κρίσης που μαραίνει τον τόπο μας.

Αν μάθουμε περισσότερα στοιχεία θα φροντίσουμε να τα μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας και φυσικά αν κάποιος έχει μια πληροφορία που να μας διαφωτίζει θα χαρούμε να τη μοιραστούμε μαζί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση