HomeΚΡΗΤΗΤης υποσχέθηκε ότι θα την κάνει βασίλισσα αλλά την έβγαλε στη… ζητιανιά

Της υποσχέθηκε ότι θα την κάνει βασίλισσα αλλά την έβγαλε στη… ζητιανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαν βασίλισσα νόμιζε ότι θα ήταν μία 15χρονη που όταν την χτύπησε ο «έρωτας» κατακούτελα «κλέφτηκε» με τον 18χρονο αγαπημένο της.

Το ζευγάρι έμενε στη Ρουμανία με την 15χρονη ν’ αφήνει την οικογένειά της και ν’ ακολουθεί τον 18χρονο σε Γαλλία και Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Τελικά όμως τα πράγματα δεν προέκυψαν όπως ονειρευόταν η 15χρονη, καθώς ο αγαπημένος της όχι μόνο δεν της προσέφερε τα πάντα αλλά την έκανε και… ζητιάνα για να ζει εκείνος.

Αυτό τουλάχιστον καταγγέλλει η 15χρονη, στις αστυνομικές αρχές των Χανίων που ζούσε τον τελευταίο καιρό με τον 18χρονο.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβε τον 18χρονο και έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκων ενώ εξετάζονται τα στοιχεία της καταγγελίας.

Ακολουθεί το σχετικό αστυνομικό δελτίο:

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, σε βάρος 18χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας, μετά από καταγγελία για αποπλάνηση 15χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ρουμανίας.

Ειδικότερα, προχθές (02.06.2014) το βράδυ καταγγέλθηκε από την ανήλικη, ότι ο 18χρονος, τον Δεκέμβριο του 2013, την έπεισε να φύγει από το σπίτι, όπου διέμενε με τους γονείς της (εν αγνοία τους) στη Ρουμανία και να τον ακολουθήσει αρχικά στη Γαλλία και στη συνέχεια στην Ελλάδα και συγκεκριμένη στα Χάνια της Κρήτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας ο 18χρονος την εξανάγκαζε να επαιτεί τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελλάδα, αποσπώντας της το χρηματικό ποσό που αποκόμιζε.

Ο 18χρονος αναζητήθηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα, στα Χανιά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Χανιών και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανήλικης.

Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζονται τα στοιχεία της καταγγελίας και οι ακριβείς συνθήκες των περιστατικών, ενώ παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 15χρονης.

Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση