HomeΚΡΗΤΗΠανελλαδικές: Με δυσκολίες τα θέματα των Μαθηματικών

Πανελλαδικές: Με δυσκολίες τα θέματα των Μαθηματικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δυσκολίες κυρίως στη διατύπωση του δεύτερου θέματος των Μαθηματικών συνεχίστηκαν σήμερα οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.

«Σήμερα είχαμε τα Μαθηματικά στην Γ’ Λυκείου των ΕΠΑΛ. Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα ήταν περίπου του περσινού βαθμού δυσκολίας με τη διαφοροποίηση ότι στο δεύτερο θέμα υπήρχαν κάποια προβλήματα στην έκφραση του θέματος», δήλωσε ο πρόεδρος Φροντιστηριούχων Ηρακλείου Μανόλης Καζαντζάκης.

Σύμφωνα με τον μαθηματικό Χάρη Κριτσωτάκη υπήρχε μια δυσκολία στο δεύτερο θέμα γιατί ήταν λίγο ασυνήθιστο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και οι μαθητές δυσκολεύτηκαν λίγο παραπάνω, το τέταρτο θεμα ήταν για καλά διαβασμένους το τρίτο ήταν όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Η δυσκολία στα σημερινά θέματα των Μαθηματικών αναμένεται να κατεβάσει τη βαθμολογία των μαθητών ενώ με αγωνία αναμένονται και τα επόμενα μαθήματα των Μαθητών.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν αύριο με τα μαθήματα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, της Βιολογίας και των Αρχών Οργάνωσης για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση