HomeΚΡΗΤΗΟ Μιχ. Κριτσωτάκης για το κλείσιμο του Πρακτορείου Διανομής Ξένου Τύπου

Ο Μιχ. Κριτσωτάκης για το κλείσιμο του Πρακτορείου Διανομής Ξένου Τύπου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Το κατά Σαμαρά και κατά υπουργού Τουρισμού «successstory» περιλαμβάνει και το κλείσιμο του Πρακτορείου Διανομής Ξένου Τύπου και μάλιστα στην αρχή της τουριστικής περιόδου που πωλούνται οι περισσότερες ξένες εφημερίδες και περιοδικά.

Η πτώχευση και το κλείσιμο του Πρακτορείου Διανομής Ξένου Τύπου, μέσω του οποίου διακινούνταν περί των 4.000 ξένων περιοδικών και 20 ξένων εφημερίδων, που συχνά κατέληγαν να τυπώνονται και στη χώρα μας κατά την τουριστική περίοδο, οπότε και εκτοξευόταν η ζήτηση, θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στους εδώ και μήνες απλήρωτους εργαζόμενους του Πρακτορείου,  στους αναγνώστες αλλά και στα περίπτερα.

Η πραγματικότητα (και) στον τουρισμό αποδεικνύει καθημερινά πως η Ελλάδα μικραίνει και υποβαθμίζεται διαρκώς και πως τα εκτιμώμενα εκατομμύρια τουριστών δεν θα έρχονται σε μια οργανωμένη χώρα με πλήρεις παροχές αλλά σε μια χώρα πολιτισμικά, παραγωγικά και κοινωνικά μαραζωμένη. Εκτός εάν η  υπουργός Τουρισμού θεωρεί πως το «successstory» στον τομέα του τουρισμού θα αφορά αποκλειστικά εγκλωβισμένους σε κρουαζιερόπλοια και allinclusive παραθεριστικά κέντρα τουρίστες και ελπίζει πως θα αγνοήσουν την ανυπαρξία ξένου τύπου στα ελληνικά περίπτερα.

Καταθέτουμε σχετική ερώτηση και ζητάμε από το υπουργείο  Τουρισμού και την κυβέρνηση  να βρουν άμεσα λύση και να μας απαντήσουν από πού θα ενημερώνονται τα εκτιμώμενα 20.000.000

τουριστών.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση