HomeΚΡΗΤΗΌλη η Κρήτη πενθεί για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή

Όλη η Κρήτη πενθεί για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο χαμός του 20χρονου Χανιώτη σε όλη τη Κρήτη.

Ο άτυχος 20χρονος έφυγε με τραγικό τρόπο καθώς υπέστη λεπτοσπείρωση που προκλήθηκε από ποντίκι.

Ο νεαρός, είχε αγγίξει με γυμνά χέρια ένα ποντίκι που ήταν μολυσμένο και οδηγήθηκε με έντονους πόνους στο στομάχι στο νοσοκομείο των Χανίων, σύμφωνα με τον νευροχειρούργο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 20χρονος έχει εμφανίσει λεπτοσπείρωση και εισήχθη στην Εντατική. Ο άτυχος νέος εκδήλωση υψηλό πυρετό (43 βαθμούς) αλλά και σηψαιμία και χθες άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

DAOOX

Θλίψη

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία αλλά και όλη την Κρήτη.

Όσοι τον ήξεραν έκαναν λόγο για ένα πολύ καλό παιδί με ζωγραφισμένο το χαμόγελο πάντα στο πρόσωπό του. Έντονη όμως ήταν και η παρουσία του στον αθλητισμό καθώς ήταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του ΔΑΑΟΧ.

«Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω τον ξαφνικό θάνατο του Μιχάλη Φουντουλάκη, δεύτερου τερματοφύλακα στον ΔΑΑΟΧ. Ο ΔΑΑΟΧ θρηνεί και λυπάται για το θάνατο ενός νέου παιδιού. Συλλυπητήρια και καλό κουράγιο στην οικογένεια.», αναφέρεται στην σελίδα της ομάδας ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να γράψουν συγκινητικά μηνύματα του πρώην συμπαίκτη τους:

Μανούσος Καστρινάκης: «Μιχαλιό γράψε μου κάτι και πες ότι είναι ψέμα αυτό που έμαθα…»

Άγγελος Ζανής: «Μιχαλάρα μου, χάρηκα που σε γνώρισα φίλε, πολύ άδικα χάθηκες…. Καλό ταξίδι μάγκα μου, αναπαύσου εν ειρήνη…»

Βαγγέλης Νταγκουνάκης: «Μιχαλάρα μου ό,τι και να πω είναι λίγο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Καλό ταξίδι φιλαράκι μου. Θα μας λείψεις…»

Κώστας Ταταράκης: «Όχι ρε γαμώτο μου τέτοιο παιδί…!!! Καλό ταξίδι φίλε!!! Να προσέχεις….»

Κώστας Πρωτοψάλτης: «Μια »Μεταγραφή » που δεν εγινε ποτέ…….Ο Θεος σε ήθελε να σε »μεταγράψει» στα μέρη του…………….Μιχαλάκη θα σε θυμόμαστε πάντα… Στην ΠΕΦΟ μας από πιτσιρικάκι, στα γήπεδα, και στις βολτούλες έφηβο, στους αγωνιστικούς χώρους σαν τερματοφύλακα αντράκι πια και φοιτητή……και τελευταία μου ανάμνηση τον Απρίλη στον Ναύσταθμο. »Αντίπαλοι» να καλαμπουρίζουμε με το »κολλητάρι’ ‘σου τον Μίλτο τον δικό μας τερματοφύλακα και καλό σου φίλο………ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΚΡΕ.»

 

Συλλυπητήριο από την Ε.Π.Σ.Χανίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Χανίων στο άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του ποδοσφαιριστή του Δ.Α.Α.Ο.Χ. Φουντουλάκη Μιχαήλ αποφάσισε ομόφωνα όπως:

1.Εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

2.Παραστεί το Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία.

3.Καταθέσει χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

4.Δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση