HomeΚΡΗΤΗΕπικίνδυνοι στύλοι στο Κολυμβητήριο Αγίου Νικολάου

Επικίνδυνοι στύλοι στο Κολυμβητήριο Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απορία και έκπληξη συγχρόνως προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει ο Δήμος και ο ΠΑΟΔΑΝ το ζήτημα της ασφάλειας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αγίου Νικολάου. Συγκεκριμένα, αν δεν αφορούσε ένα εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα, την ασφάλεια όσων αθλούνται και όσων εργάζονται στις πισίνες του Κολυμβητηρίου, μόνο ειρωνικά σχόλια θα μπορούσε να προκαλέσει ο τρόπος αντιμετώπισης της διάβρωσης των τσιμεντένιων στύλων, στους οποίους είναι αναρτημένοι οι προβολείς που φωτίζονται οι πισίνες κατά τις βραδινές ώρες.

Σε προχωρημένο στάδιο διάβρωσης βρίσκεται ο ένας από τους τέσσερις στύλους, του οποίου ο σιδερένιος οπλισμός έχει οξειδωθεί και από την πίεση που ασκείται το σίδερο προκαλεί διάβρωση και θραύση του τσιμέντου. Όπως δείχνει και η φωτογραφία, κομμάτια τσιμέντου έχουν αποκολληθεί και πέσει, ενώ από μέσα αποκαλύπτεται ο σκουριασμένος σιδερένιος οπλισμός, που έκθετος για πολύ καιρό στην υγρασία, τον αέρα και το αλάτι έχει επιταχύνει τη φθορά, απειλώντας ανά πάσα στιγμή την πτώση και άλλων κομματιών τσιμέντου στα… κεφάλια ανυποψίαστων παιδιών και μεγαλύτερων αθλητών, των προπονητών και όσων άλλων κινούνται στο χώρο αυτό!

Η «λύση», που επέλεξε να δώσει ο Δήμος, θεωρώντας ότι έτσι εξασφαλίζει την ασφάλεια κολυμβητών και προπονητών, όχι μόνο δεν προσφέρει το ελάχιστο, αλλά υπογραμμίζει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα, προκαλώντας μεγαλύτερη ανησυχία σε γονείς και στους παράγοντες του ΝΟΑΝ, που ζητούν άμεσα να δοθεί η δέουσα λύση, για τη σωματική ασφάλεια των χρηστών της πισίνας.
anatolh.com, ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση