HomeΚΡΗΤΗΚινητοποιήσεις ενάντια στα σεμινάρια των διευθυντών για την αξιολόγηση

Κινητοποιήσεις ενάντια στα σεμινάρια των διευθυντών για την αξιολόγηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοινώθηκε σήμερα από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου η διεξαγωγή σεμιναρίων Επιμόρφωσης Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης σε δύο ομάδες και καλούνται οι Δ/ντές 4/θ και άνω σχολείων, να συμμετάσχουν σε διημερίδα από τη Τρίτη 3 έως την Παρασκευή 6 Ιουνίου στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Η επιχείρηση διάλυσης της Δημόσιας Εκπαίδευσης συνεχίζεται.

Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν δώσει αγώνα τους τελευταίους μήνες για την ακύρωση των νόμων 3848, 4024 και του Π.Δ 152 και θα συνεχίσουν μέχρι την ακύρωση τους.

Η απόφαση του συλλόγου και συνολικά του κλάδου μας είναι να ακυρώσουμε στην πράξη τους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης και την εφαρμογή της αξιολόγησης που έχει στόχο τις απολύσεις, τη μισθολογική και βαθμολογική καθήλωση των εκπαιδευτικών, την κατηγοριοποίηση των σχολείων μας και των εκπαιδευτικών.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας, σε συνέχεια των αποφάσεών μας, καλεί:

Α) τους Διευθυντές των Σχολείων, που όπως όλος ο κλάδος αγωνίζονται ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης να μην πάρουν μέρος στην διημερίδα αξιοποιώντας τις 48ωρες απεργίες που έχει κηρύξει η ΔΟΕ για αυτό το λόγο.

Β) τους Εκπαιδευτικούς να μπλοκάρουν με την παρουσία τους τα σεμινάρια αξιοποιώντας την τρίωρη στάση εργασίας της ΔΟΕ για τις μέρες:

Τρίτη 3/6/2014  από τις 8 έως τις 11 π.μ.

Πέμπτη 5/6/2014 από τις 8 έως τις 11 π.μ. (για τη δεύτερη ομάδα διευθυντών)

Το Δ.Σ. του Συλλόγου κηρύσσει επιπλέον τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας, για τους συναδέλφους που θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις αυτές, τις υπόλοιπες μέρες δηλ.

Τετάρτη 4/6/2014 από τις 8 έως τις 11 π.μ.

Παρασκευή 6/6/2014 από τις 8 έως τις 11 π.μ.

Την Τρίτη 3 Ιουνίου πρέπει να είμαστε όλοι στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου από τις 8.00 το πρωί για να δηλώσουμε τη δυναμική αντίθεση του κλάδου στην αξιολόγηση που έρχεται.

Δυναμικά, μαζικά ενωτικά θα πετύχουμε να ανατρέψουμε και αυτό το σεμινάριο!!!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση