HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Νομού Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Σενετάκης, όπου και είχε συνάντηση, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Ταξίαρχο Νίκο Χριστοφάκη, προκειμένου να ενημερωθεί, για θέματα που αφορούν την Υπηρεσία.

Η ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στο Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης λόγω της αυξημένης κίνησης κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου στο νησί ήταν από τα βασικά θέματα της συζήτησης. Ο κ. Σενετάκης εξέφρασε το ενδιαφέρον του και ενημέρωσε τον κ. Χριστοφάκη, για την παρέμβαση του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια, αλλά και για την προσπάθεια του από την θέση που κατέχει προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων.

Παράλληλα ο Βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία της συνεργασίας – ενσωμάτωσης των πρώην δημοτικών Αστυνομικών στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Κλείνοντας την συνάντηση υπήρξε αμοιβαία δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία για την αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων σε επίπεδο νομού αλλά και κεντρικό – θεσμικό επίπεδο γενικότερα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση