HomeΚΡΗΤΗΤα κρουαζιερόπλοια που θα δέσουν στο λιμάνι του Ηρακλείου

Τα κρουαζιερόπλοια που θα δέσουν στο λιμάνι του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το καλοκαίρι του 2014 αναμένεται «καυτό» όχι μόνο λόγω της θερμοκρασίας αλλά και λόγω της μεγάλης κίνησης που παρουσιάζεται από τον τουρισμό. Με το λιμάνι του Ηρακλείου να έχει την τιμητική του, αρκετά κρουαζιερόπλοια έχουν αρχίσει και καταφθάνουν από την αρχή της χρονιάς. Τι μας επιφυλάσσει όμως ο ΟΛΗ για την συνέχεια ; Κάναμε την έρευνά μας και σας παρουσιάζουμε τα εντυπωσιακά κρουαζιερόπλοια που ακολουθούν μέχρι τον Σεπτέμβρη σύμφωνα με την ανακοίνωση από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.

Το LOUIS OLYMPIA θα συνεχίσει της επισκέψεις του στην πόλη μας όλο το καλοκαίρι και εκτιμάται ότι θα μεταφέρει 45.000 τουρίστες μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Τα πλοία AIDA DIVA και AIDA AURA που έχουμε συνηθίσει πλέον να τα βλέπουμε στο Ηράκλειο θα συνεχίσουν επίσης τις επισκέψεις τους μεταφέροντας πάνω από 18.000 τουρίστες

  

Το εντυπωσιακό QUEEN ELIZABETH αναμένεται στο Ηράκλειο για πρώτη φορά φέτος την 1η Ιουλίου και υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος του Αυγούστου θα μεταφέρει περίπου 5.000 τουρίστες.

Ακολουθεί το εξίσου εντυπωσιακό COSTA CLASSICA με συνολικό αριθμό επισκεπτών 35.000

Το DISNEY MAGIC θα μας επισκεφθεί για μία φορά μέχρι το τέλος Αυγούστου μεταφέροντας περίπου στους 3.000 επισκέπτες.

Την «παρέλαση » των πλοίων θα την κλείσει το AEGEAN PARADISE με 650 επισκέπτες

Καλή σεζόν λοιπόν να έχουμε όλοι μας και ιδιαίτερα ο τουριστικός τομέας. Με την ευχή να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στα εκατομμύρια των επισκεπτών ώστε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος τις επόμενες χρονιές

ekriti.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση