HomeΚΡΗΤΗΥπάρχει μελέτη από το 2009 με νέα όρια ταχύτητας και την έχουν στη ναφθαλίνη

Υπάρχει μελέτη από το 2009 με νέα όρια ταχύτητας και την έχουν στη ναφθαλίνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ώρα που το γύρο του διαδικτύου κάνει το εξαιρετικό ερασιτεχνικό video ομάδας Ηρακλειωτών που φανερώνει την γελοιότητα με το όρια ταχύτητας στο ΒΟΑΚ με τα 60, 70, 40 ακόμα και 20 (!) χιλιόμετρα σε κάποια σημεία, υπάρχει η αποκάλυψη της ανικανότητας κάποιων … μανδαρίνων του Κράτους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο creteplus.gr, από το 2009 (!) το τότε Υπουργείο Δημόσιων Έργων είχε ολοκληρώσει «χρυσοπληρώνοντας» μελέτη για την αύξηση του ορίου ταχύτητας στον ΒΟΑΚ αλλά ποτέ δεν έχει εφαρμοστεί καθώς αυτή έχει … αμπαρωθεί σε κάποια συρτάρια.

Από το 2009 μέχρι σήμερα έχουν περάσει δυο διορισμένοι Περιφερειάρχες στη Κρήτη ο Σεραφείμ Τσόκας και ο Αθανάσιος Καρούντζος, και ένας γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο Γιώργος Δεικτάκης, οι οποίοι μάλλον (;) δεν είχαν πάρει είδηση ότι υπάρχει αυτή η ολοκληρωμένη πολύτιμη μελέτη!

Μάλιστα η μελέτη αυτή καθορίζει αναλυτικά και επακριβώς από το 2009 τα νέα όρια ταχύτητας σε ολόκληρο το βόρειο εθνικό οδικό δίκτυο, αλλά απολύτως κανείς δεν μπήκε στο κόπο να την εφαρμόσει.

Μια μελέτη που εκπονήθηκε με χρήματα του άγρια φορολογούμενου Έλληνα πολίτη! Στο μεταξύ η τροχαία αρμόδια για την τήρηση του ΚΟΚ στον ΒΟΑΚ έχει ανακοινώσει ότι εντός των ημερών θα λειτουργήσουν οι νέες κάμερες παρακολούθησης που θα «συλλαμβάνουν» τους παρανομούντες οδηγούς που τρέχουν στην εθνική οδό με πάνω από 60… 70… και 90… χιλιόμετρα την ώρα.

Και για να έχουμε καλό ερώτημα η αρμόδια για τον ΒΟΑΚ τροχαία δεν έχει στα χέρια της τη συγκεκριμένη μελέτη;

Διαφήμιση
Διαφήμιση