HomeΚΡΗΤΗΚαλλιεργούσε τον δικό του…. χασισόκηπο

Καλλιεργούσε τον δικό του…. χασισόκηπο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη, σήμερα  τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, 49χρονος, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε, σήμερα (29.05.2014) πρώτες πρωινές ώρες, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε δύσβατη περιοχή 25 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ευρισκόμενα σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους έως 1,50 μέτρο τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 49χρονος, κατά το χρόνο που είχε προβεί σε διαδικασία εργασιών στο συγκεκριμένο χώρο της φυτείας.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί σήμερα  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση