HomeΚΡΗΤΗΣταματούν οι εργασίες για το βιολογικό Νεάπολης

Σταματούν οι εργασίες για το βιολογικό Νεάπολης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για μια ακόμα φορά το κράτος των υπηρεσιών, της γραφειοκρατίας και των καθυστερήσεων θριαμβεύει… Και δείχνει το άσχημο πρόσωπό του στην εξέλιξη ή μάλλον στη στασιμότητα ενός σημαντικού για την περιοχή έργου.

Το αποχετευτικό της Νεάπολης τόσα χρόνια γνώρισε πολλές καθυστερήσεις και ποικίλες ταλαιπωρίες. Τώρα, που έστω και καθυστερημένα ξεκίνησε, έρχεται ξανά η πολιτεία και οι απίστευτες υπηρεσίες της για να καθυστερήσουν την καταβολή των χρημάτων και να οδηγήσουν τον εργολάβο σε διακοπή των εν εξελίξει εργασιών.

Η μια από τις δύο εταιρίες που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για την ολοκλήρωση του έργου κλείνει τις μέρες αυτές τις εργασίες που έχει ανοίξει και δε συνεχίζει, εάν δεν της καταβληθούν τα χρήματα που πρέπει να εισπράξει, καθώς η χρηματοδότηση του έργου δεν έχει ανανεωθεί.

«Είναι πέρα και πάνω από τις δικές μας δυνάμεις και δυνατότητες σα δημοτική υπηρεσία, έχουμε κάνει τα πάντα ώστε να πιέσουμε και εμείς και η Περιφέρεια, όμως είναι θέμα πολιτικής βούλησης και τακτικής των συγκεκριμένων υπηρεσιών», δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο διευθυντής της ΔΕΥΑΑΝ κ. Γιάννης Πεδιαδίτης.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ – anatolh.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση