HomeΚΡΗΤΗΑνοιξιάτικη εξόρμηση στον υγρότοπο Αποσελέμη!

Ανοιξιάτικη εξόρμηση στον υγρότοπο Αποσελέμη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Οικολογική Παρέμβαση Ηρακλείου με το WWF Ελλάς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουβών, οργανώνουν εξόρμηση – ξενάγηση για μικρούς και μεγάλους στον Υγρότοπο Αποσελέμη, την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014, στις 5.30 μ.μ. στις ανατολικές εκβολές του Αποσελέμη.

Aposelemis210514Μαζί θα εξερευνήσουμε και θα μάθουμε τα μυστικά του κόσμου των υγρότοπων. Μυστικά που αφήνουν έκπληκτους όσους επιχειρούν να τα ανακαλύψουν.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα μελετήσουμε τα υπέροχα πλάσματα που φιλοξενούνται στους υγρότοπους και πως αυτά συνθέτουν ένα μοναδικό οικοσύστημα που ευεργετεί τη φύση και κατ’ επέκταση τον άνθρωπο.

Στη συνέχεια θα συναντηθούμε στην ανατολική όχθη των εκβολών (Ταβέρνα «Κασαπάκης»), όπου θα τσιμπολογήσουμε ότι έχει φέρει καθένας στο καλαθάκι του. Κι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουβών κάτι θα προσφέρει – κάτι θα ψήνει, για να τιμήσουμε ταυτόχρονα την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και την Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας (22/5). Ο Νίκος Μυλωνάκης με την παρέα του θα μας κρατήσουν συντροφιά με την όμορφη μουσική τους από τις 7 μ.μ μέχρι τις 10 μ.μ.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Τετάρτη 21 Μαΐου, ανήμερα Κωνσταντίνου και Ελένης, στις 5.30 μ.μ στην ανατολική όχθη των εκβολών Αποσελέμη (από την πλευρά της Ανάληψης Χερσονήσου), για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, να γνωρίσουμε τον κόσμο των υγρότοπων, την ιστορία τους, πως μπορούμε να τους προστατέψουμε και να βεγγερίσουμε!

Περισσότερες πληροφορίες:

Οικολογική Παρέμβαση Ηρακλείου

Πόπη Μπαξεβάνη, 6972 279889

WWF Ελλάς

Έμιλυ Πεδιαδίτη, 2810 328019

Πολιτιστικός Σύλλογος Γουβών Ο Άγιος Κωνσταντίνος

Στέλλα Γαλανάκη, 6945 261891

Διαφήμιση
Διαφήμιση