HomeΚΡΗΤΗΟ Αντώνης Σαμαράς έρχεται στην Κρήτη

Ο Αντώνης Σαμαράς έρχεται στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κίνηση με συμβολισμούς, η οποία δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία «σηκώνει το γάντι» στην πρόκληση του ΣΥΡΙΖΑ για το εκλογικό αποτέλεσμα των επερχόμενων ευρωεκλογών της ερχόμενης Κυριακής, αποτελεί η απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να συμπεριλάβει την Κρήτη στις τελευταίες πριν από την αναμέτρηση περιοδείες του.

Η κάθοδος του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει οριστικοποιηθεί ως προς το πότε ακριβώς θα γίνει και οι πληροφορίες που υπάρχουν κάνουν λόγο τόσο για την Τετάρτη 21 (αύριο) όσο και για την Πέμπτη 22 (μεθαύριο) Μαΐου, με πιθανότερη ημερομηνία τη δεύτερη.

Το ταξίδι- «αστραπή» του κ. Σαμαρά θα επικεντρωθεί στο Ηράκλειο και στην «ατζέντα» του θα βρίσκονται θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, με το ζήτημα του νέου διεθνούς αεροδρομίου στο Καστέλι, αλλά και αυτό των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων να βρίσκονται ιδιαίτερα ψηλά. Αναμένεται ο πρωθυπουργός στις ομιλίες και τις δηλώσεις του να κάνει αναφορά σε αυτά τα δύο θέματα ειδικά, ενώ φυσικά θα μιλήσει και για τις ευρωεκλογές και τη σημασία τους.

Επίσης, ο κ. Σαμαράς προγραμματίζεται να συναντηθεί με τοπικά στελέχη της Ν.Δ. και να τους μιλήσει σε αίθουσα ξενοδοχείου του Ηρακλείου. Βεβαίως, τον πρωθυπουργό στο ταξίδι- «αστραπή» αναμένεται να συνοδεύσει ο Ηρακλειώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής Μανόλης Κεφαλογιάννης.

neakriti.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση