HomeΚΡΗΤΗΤον Ιούνιο ξεκινούν οι διαδικασίες κατασκευής του γυμναστηρίου στα Περιβόλια

Τον Ιούνιο ξεκινούν οι διαδικασίες κατασκευής του γυμναστηρίου στα Περιβόλια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον επόμενο μήνα θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο για το έργο κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στα Περιβόλια, όπως ανέφερε μιλώντας στα «Ρ.Ν.» ο αρμόδιος για τεχνικά έργα αντιδήμαρχος Νίκος Κονταξάκης. Σύμφωνα με τον κ. Κονταξάκη λύθηκαν όλα τα πολεοδομικά και ιδιοκτησιακά ζητήματα που υπήρχαν, απαλλοτριώθηκαν οι εκτάσεις και οι εργασίες θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Ο χρόνος περάτωσης του έργου, σύμφωνα με τη μελέτη, είναι οι 24 μήνες, ενώ τα χρήματα για την κατασκευή του ανέρχονται στο ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες ευρώ (1.300.000).

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο πετοσφαίρισης (βόλεϊ), καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) και άλλων συναφών αθλημάτων, στα Περιβόλια Ρεθύμνου, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι για την κατασκευή του έργου έχει ήδη υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Ρεθύμνου και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ έχουν εξασφαλιστεί 1.100.000 ευρώ από την Περιφέρεια για την κατασκευή του απαραίτητου αυτού έργου, το οποίο θα αποτελέσει σημαντική «ανάσα» για τους δημότες του Ρεθύμνου.

rethnea.gr, Ελπίδα Αριστείδου

Διαφήμιση
Διαφήμιση