HomeΚΡΗΤΗΤράγος… έστησε «ενέδρα» σε υποψήφιο

Τράγος… έστησε «ενέδρα» σε υποψήφιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τράγος έστησε «ενέδρα» στην περιοχή του Βαχού της Βιάννου αιφνιδιάζοντας τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μύρτου κ. Αλέκο Παντελάκη, ενώ οδηγούσε το επιβατηγό αυτοκίνητό του με κατεύθυνση το σχολείο όπου διδάσκει.

Τον χτύπησε στο εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου και εκτινασσόμενος στο παρμπρίζ του, αφού το έκανε κομμάτια αναχώρησε σαν κύριος.
«Ευτυχώς που οδηγούσα αργά, διαφορετικά την ιστορία αυτή θα τη μάθαιναν οι χωριανοί μου από τις τηλεοράσεις. Θα πήγαινε άδικα και ο προεκλογικός αγώνας που έχω κάνει, καθώς διεκδικώ και πάλι την προεδρία στο χωριό μου.
Ευχαριστώ το Θεό που μου έσωσε τη ζωή, λυπούμαι μόνο για την κυρία που οδηγούσε το αυτοκίνητο ακριβώς πίσω μου και δεν σταμάτησε να ρωτήσει αν έπαθα κάτι, ενώ είδε όλη τη σκηνή».
Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Βιάννου κ. Αγαπουλάκη, και τον κ. Μητσόπουλο για τη διάθεση προσφοράς που επέδειξαν. Ευχαριστώ επίσης την αστυνομία της Βιάννου για την άμεση ανταπόκριση», δηλώνει ο πρόεδρος και καθηγητής Οικονομικών κ. Αλέκος Παντελάκης που γλίτωσε από την επίθεση του αφηνιασμένου τράγου.
neakriti.gr, Νίκος Πετάσης
Διαφήμιση
Διαφήμιση