HomeHL-GreeceΤο «αντίο» του πολιτικού κόσμου στη Ζωή Λάσκαρη

Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου στη Ζωή Λάσκαρη

Με μηνύματα στο Twitter και ανακοινώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και ανακοινώσεις ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την Ζωή Λάσκαρη, η οποία έφυγε αιφνίδια σήμερα από τη ζωή.

Τη θλίψη του για το θάνατο της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης και δήλωσε ότι η εκλιπούσα υπήρξε σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής για τον ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο. Ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της και ιδιαιτέρως στο σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

«Φτωχότερο το θέατρο και ο κινηματογράφος μας από σήμερα. Έσβησε ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια. Καλό ταξίδι Ζωή!», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

« Η αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη «έφυγε» ξαφνικά! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Καλό Παράδεισο Ζωίτσα…», έγραψε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην ηθοποιός, Ελίζα Βόζενμπεργκ.

«Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη: θερμά θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένειά της! Αγαπημένη Ζωή καλό ταξίδι», ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter.

Με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου αποχαιρέτισε με τη σειρά της τη σπουδαία ηθοποιό. «Σε ευχαριστώ για το τσίπουρο και το τσιγάρο που μοιραστήκαμε. Σε ευχαριστούμε κι για τόσα άλλα» , έγραψε το tweet της η κ.Δούρου αναρτώντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της Ζωής Λάσκαρη από τα χρόνια της νιότης της.

«Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο της καταξιωμένης και δημοφιλούς καλλιτέχνιδος Ζωής Λάσκαρη. Η σπουδαία ηθοποιός μεσουράνησε επί μισό και πλέον αιώνα στο θεατρικό σανίδι και με το πηγαίο ταλέντο της, άφησε έντονη την σφραγίδα της και υπήρξε μεγάλη η προσφορά της, στον ελληνικό κινηματογράφο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση