Ένας 44χρονος από την Αλβανία είναι ο δράστης του αιματηρού περιστατικού, που έλαβε χώρα τα ξημερώματα στην περιοχή του Κολυμπαρίου στα Χανιά.

Ο 44χρονος μετά από καβγά, που είχε με την 31χρονη σύντροφο του από την Ουκρανία, με την οποία διέμεναν μαζί τα τελευταία χρόνια στα Χανιά, έβγαλε το μαχαίρι και την τραυμάτισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 44χρονος σε έξαλλη κατάσταση κατάφερε στην 31χρονη πολλαπλές μαχαιριές στην κοιλιά, το θώρακα και την πλάτη.

Γείτονες που άκουσαν τον καβγά του ζευγαριού, ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς τα τραύματα της ήταν επιφανειακά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου..

Ο 44χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (17.08.2017) τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 31χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ουκρανίας.

Ειδικότερα, ο 44χρονος κατηγορείται ότι σήμερα (17.08.2017) τα ξημερώματα,, τραυμάτισε την 31χρονη, για μεταξύ τους διαφορές, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών και συνέλαβαν τον 44χρονο, ο οποίος κατά το χρόνο της σύλληψης του αντιστάθηκε σθεναρά. Η 31χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση