HomeHL-9Πρύτανης Πολυτεχνείου Κρήτης: “Είχαμε προειδοποιήσει για το σημείο του δυστυχήματος”

Πρύτανης Πολυτεχνείου Κρήτης: “Είχαμε προειδοποιήσει για το σημείο του δυστυχήματος”

Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Πέμπτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ως πολύ επικίνδυνο περιγράφει στο protothema.gr ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης το σημείο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους ένα νέο αγόρι και ένα νέο κορίτσι το πρωί της Πέμπτης σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Όπως αποκαλύπτει ο κ. Βασίλης Διγαλάκης το Πολυτεχνείο είχε ζητήσει να δημιουργηθεί ένας κόμβος μπροστά στην είσοδο του ιδρύματος προκειμένου τα διερχόμενα αυτοκίνητα να μειώνουν ταχύτητα.

«Αλλά δυστυχώς μας πρόλαβε το μοιραίο» συμπληρώνει συγκλονισμένος ο κ. Διγαλάκης.

Ο κ. Διγαλάκης μίλησε στο protothema.gr λίγη ώρα μετά το τραγικό δυστύχημα:

«Δυστυχώς μόλις ενημερώθηκα ότι το ένα από τα δύο θύματα του τροχαίου δυστυχήματος δικό μας παιδί, είναι φοιτήτρια του Πολυτεχνείου μας και δεν μπορώ να το πιστέψω από το πρωί. Το αγόρι ήταν ηλικίας 25 ετών περίπου και η κοπέλα ήταν περίπου 20 ετών φοιτήτρια στο τμήμα Αρχιτεκτονικής.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους. Δυστυχώς ο δρόμος μπροστά από την πύλη του Πολυτεχνείου είναι πολύ επικίνδυνος, είναι μια ευθεία και τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα.

Έχουμε υποβάλλει εδώ και πολύ καιρό στις αρμόδιες υπηρεσίες αίτημα ώστε μπροστά από την πύλη του Πολυτεχνείου να φτιαχτεί ένας κόμβος και έτσι τα αυτοκίνητα να ανακόπτουν την ταχύτητά τους αλλά δυστυχώς μας πρόλαβε το μοιραίο. Έχουν συμβεί πολλά θανατηφόρα τροχαία στο παρελθόν και μάλιστα στο συγκεκριμένο δρόμο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση